BestMusic.ro » Concerte » Bits&Bats: Golan, Jo.E, Charlie Boy si Les Animaux in Igloo - Piatra Neamt

Bits&Bats: Golan, Jo.E, Charlie Boy si Les Animaux in Igloo - Piatra Neamt

Bits&Bats: Golan, Jo.E, Charlie Boy si Les Animaux in  Igloo - Piatra Neamt
Igloo, Piatra-Neamt
20 Aprilie 2014 // 20 - 30 LEI

 Bits&Bats prezinta: Golan [live act], Jo.E, Charlie Boy si Les Animaux, Duminica 20.04, la Igloo, Muntele Cozla din Piatra Neamt. Bits&Bats a pregatit un eveniment plin si inchegat in Piatra Neamt, intr-o locatie de exceptie, in prima seara de Paste.

Golan este un trio proaspat si inedit, lansat de curand in Bucuresti, format din Stefan Ciobanete (Charlie Boy), Alex Burcea si Ernest. Cei trei imbina armonios instrumentalul live cu Dj-ingul si sampling-ul, atribuind cu maiestrie un sound uman muzicii electronice. Grupul a lansat doua piese care au deja succes cuantificabil: L’Agonia si Lonely Nights. Ii vom asculta Duminica, 20.04, incepand cu orele 22:00 alaturi de Jo.E (Groove ON), Charlie Boy (membru Golan) si Les Animaux (Local Intruders Iasi). 

https://www.facebook.com/golanmusic 

Pentru acest eveniment nu se putea alege o locatie mai potrivita si mai indrazneata decat Igloo-ul de pe platoul Muntelui Cozla, situat la 650 de metri altitudine, cu o panorama spectaculoasa atat pe timp de noapte, cat si la rasarit. 

Pretul unui bilet este de 20 lei in avans si de 30 lei la locatie. Biletele in avans pot fi achizitionate din locatiile partenere: Chaplin’s Pub, Casablanca, Sestri Caffe si Ceainaria Teaz in Piatra Neamt si din Iasi la Acaju. 

Transportul cu telegondola catre si de la locatie este oferit de publicului cu gratuitate si este accesibil pana la 6:00 AM. 

Bits&Bats presents: 

Golan [live act] 

Jo.E 

Charlie Boy 

Les Animaux 

Visuals by Redulian 

Duminica, 20.04. 22:00 

Igloo Muntele Cozla 

Bilete in avans 20 lei / 30 la locatie 

Transport telegondola gratuit/ until 6 AM 

www.facebook.com/bitsandbats