BestMusic.ro » Concerte » Boney M feat Liz Mitchell - 40th Anniversary (opening act Ottawan)

Boney M feat Liz Mitchell - 40th Anniversary (opening act Ottawan)

Boney M feat Liz Mitchell - 40th Anniversary (opening act Ottawan)
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
28 Octombrie 2018 // 50-200 LEI

 BONEY M feat Lis Mitchell, original lead singer, aniverseaza pe scena Salii Palatului printr-un spectacol full band, in data de 28 noiembrie, 40 de ani de cand hit-urile ”By the rivers of Babylon” i ”Rasputin” au cucerit lumea. Invitatul de marca este Ottawan, celebru mai ales cu "D.I.S.C.O.", "Hands Up (Give Me Your Heart)" i ”Crazy music”.

“Let the words of our mouth and the meditation of our hearts / Be acceptable in thy sight here tonight/ By the rivers of babylon, there we sat down / Ye-eah we wept, when we remembered zion.” La 40 de ani de la momentul lansarii, la 40 de ani de cand continua sa se auda in boxe, in forma originala sau remixata, i sa se descarce de pe site-uri specializate, hit-urile ”By the rivers of Babylon” i ”Rasputin” vor rasuna live pe scena Salii Palatului in data de 28 noiembrie. Va fi un mega show aniversar Boney M feat Liz Mitchel, original leader singer.

Cand spui Boney M, nu vorbeti de nostalgie sau doar de anii ‘70 ori ‘80. Muzica lor se propaga peste generaii, iar hit-urile lor continua sa fie recunoscute i cantate de oamenii de toate varstele, de pe intreg mapamondul. Au vandut mai mult de 150 de milioane de discuri si s-au bucurat de succes mondial. Mai mult, trupa a facut istorie! In 1978, Boney M a fost prima trupa din Occident care a concertat in Uniunea Sovietica, Leonid Brejnev (fost secretar general al Partidului Comunist rus) acordandu-le personal permisiunea. Tot staff-ul trupei a fost transportat cu patru avioane militare la Moscova unde au avut loc zece concerte. „Rivers Of Babylon“ a fost cea mai de succes piesa a trupei. La nivel mondial s-au vandut peste 4 milioane de single-uri. In 1979, cand Papa Ioan Paul al II-lea a aterizat cu elicopterul in Irlanda, un milion de oameni au inceput sa cante piesa “Rivers of Babylon“, Farian susinand ca, atunci, i s-a facut pielea de gaina.

La 40 de ani distana, trupa (in formula sa fara fondator i in feat cu Liz Mitchell) calatorete i urca pe scena bucurand live sute de mii de oameni. Intrebata care este secretul prin care muzica Boney M a rezistat probei timpului i schimbarii enorme din industria muzicala, Liz Mitchell spune: “Cred ca, din fericire, am evoluat odata cu timpurile i asta se datoreaza i tinerilor DJ. Ei sunt cei care pun muzica noastra in cluburi chiar i azi, cu remixuri i in original, in toate modurile in care se poate, astfel incat am trecut timpul. Asta ne-a inut puternici. Intotdeauna au existat modificari in muzica, dar acestea s-au influenat mereu reciproc i asta conteaza.”

Boney M a insemnat: Liz Mitchell, Maizie Williams, Marcia Barrett i Bobby Farrell. Trupa a lansat 8 albume, intre 1976-1985. Hit-urile sale au fost si sunt fredonate pe toata planeta. Au stat in topurile muzicale luni in sir. Intre numeroasele succese ale trupei se numara: “Rivers of Babylon“, ”Rasputin”, “Brown Girl in the Ring”, “El Lute”, “Gotta Go Home”, “I’m Born Again”, “Bahama Mama”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday”, “Daddy Cool” si “Painterman”.

Categorii bilete :

Categoria 1 - 200 lei   

Categoria 2 - 150 lei  

Categoria 3 - 120 lei 

Categoria 4 -   90 lei  

Categoria 5 -   50 lei  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup

Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup

iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D