BestMusic.ro » Concerte » Botosani: Zilele Nordului

Botosani: Zilele Nordului

Botosani: Zilele Nordului
Botosani, Botosani
02 Aprilie 2020 - 30 Aprilie 2020 // 10-100 LEI

 Asociatia Nord lanseaza campania #7deAcasa, chemand comunitatea botosaneana sa stranga randurile in lupta impotriva pandemiei de COVID-19.

Zilele Nordului, cel mai mare festival de muzica, arte, sport si calatorii gazduit pe coltul celor trei frontiere: Romania, Ucraina si R. Moldova demareaza o campanie de strangere de fonduri si resurse pentru dotarea spitalelor din judetul Botosani.

A saptea editiei a Zilelor Nordului este si prima in care scoatem la vanzare bilete de festival. Se intampla in cadrul campaniei #7deAcasa, care mobilizeaza botosaneni, prieteni ai festivalului si pe cei care au un cuvant de spus in lupta impotriva pandemiei de COVID-19 in judetul Botosani. Achizitioneaza BILETUL NORDULUI si toti banii tai vor ajunge la spitalele si initiativele civice din judet. Poti alege sa donezi 10 lei, 50 de lei sau 100 de lei.

Biletele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D