BestMusic.ro » Concerte » Braov: Concert Bosquito

Braov: Concert Bosquito

Braov: Concert Bosquito
Kruhnen Musik Halle, Brasov NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
23 Mai 2020 // 50 LEI

 Bosquito pleaca in tara cu turneul spring "SUS" tour 2020!

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. iabilet va va informa in caz ca evenimentele se amana sau se anuleaza in timp util. Multumim!

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania.

Trupa a lansat pana acum 5 albume: Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membrii sai au declarat ca a fost o acivitate recreationala. Reveniti in Romania cu forte proaspete, au lansat piesa “Intuneric in culori” alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au cantat in deschiderea concertului Shakira, lansand in 2014 piesa “Prieteni”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D