BestMusic.ro » Concerte » Brasov: Concert Luna Amara - 10 ani Pietre in alb - live la Rockstadt

Brasov: Concert Luna Amara - 10 ani Pietre in alb - live la Rockstadt

Brasov: Concert Luna Amara - 10 ani Pietre in alb - live la Rockstadt
Rockstadt, Brasov Lucian Blaga nr. 13, 500008, Brasov, Romania
29 Ianuarie 2022 // 50-60 LEI

 Participarea la spectacol si accesul in locatie se face in conformitate cu normele legale in vigoare si NUMAI in urma scanarii codului QR al Certificatului Verde COVID-19 si in baza biletului de spectacol valid.

Participarea si accesul sunt permise doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Exceptie de la aceste reguli sunt copii care au varsta mai mica sau egala cu 12 ani si sunt insotite de o persoana cu varsta mai mare de 18 ani si care face dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2 sau care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Va reamintim ca noile norme prevad obligativitatea purtarii mastii de tip medical sau FFP2 in toate spatiile comune ale locatiei: culoare de circulatie, toaleta, bar cand va ridicati de la masa. Exceptie de la purtarea mastii o fac copii cu varsta mai mica de 5 ani.

Ne rezervam dreptul de a refuza accesul oricarei persoane care nu se incadreaza in regulile de mai sus iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.

Capacitatea locatiei este de 30% din maximul capacitatii admise si nu exista reduceri sau gratuitati pentru minori astfel ca toate persoanele participante la spectacol trebuie sa detina bilet valabil. Pentru persoanele minore este necesara prezentarea documentelor care atesta varsta la momentul accesului in locatie.

In cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face inregistrari audio care pot contine vocea si imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul tau implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii si ale partenerilor nostri.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram