BestMusic.ro » Concerte » Brasov: Trooper - Strigat (Best of 2002-2019)

Brasov: Trooper - Strigat (Best of 2002-2019)

Brasov: Trooper - Strigat (Best of 2002-2019)
Rockstadt, Brasov Lucian Blaga nr. 13, 500008, Brasov, Romania
08 Mai 2020 // 30 LEI

 In luna septembrie Trooper pornesc turneul „Strigat: Best of 2002 – 2019”.

Peste 40 de orase se afla pe lista. Momentan sunt anuntate primele 12 date. Cele mai iubite piese Trooper vor rasuna in fiecare oras. De la „Strigat”, „Tari ca muntii” si „Amintiri”, trecand prin „O viata este prea mult” si „Trec anii”, pana la „Doua roti” si „Destin”.

20 septembrie – Buzau

27 septembrie – Resita

11 octombrie – Iasi

12 octombrie – Suceava

26 octombrie – Constanta

1 noiembrie – Sibiu

2 noiembrie – Cluj

8 noiembrie – Baicoi

9 noiembrie – Rm. Valcea

15 noiembrie – Ploiesti

16 noiembrie – Alba Iulia

21 decembrie – Bucuresti

Simultan cu anuntarea primelor date din turneul „Strigat”, Trooper anunta si relansarea magazinului virtual de pe pagina oficiala www.trooper.ro. Va asteptam acolo pentru a va putea bucura de produse originale Trooper.

Dupa noua albume de studio lansate in decursul a 17 ani, Trooper pregateste lansarea unui material „best of”. „Strigat: Best of 2002 – 1019” va aparea in format dublu CD, dublu vinil si digital. Cele 17 piese alese sunt remixate si remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) in studioul in care a fost lucrat si „Stefan cel Mare – Poemele Moldovei”. Majoritatea materialului a fost reimprimat pentru a avea uniformitate si o calitate superioara a sunetului.

Despre toate acestea, Coiotu’ a declarat: „Am lansat primul album in 2002. De atunci am traversat prin mai multe generatii de ascultatori. O generatie se schimba cam la sapte ani. Prin urmare, am considerat ca a sosit momentul sa lansam o colectie „best of”, asa cum o vedem noi dupa atatia ani.

Noua albume de studio inseamna ceva. Ne-am pus pe remixat si remasterizat pentru a le oferi prietenilor formatiei un material de colectie. Chiar asta o sa fie: un material de colectie. Esenta a tot ce este mai bun in discografia Trooper. Nu vreau sa spun cat de greu a fost sa alegem doar 17 piese din peste 100. Insa important este ca am ajuns toti sase la un numitor comun. Unele piese au fost reinregistrate in intregime pentru ca sursele initiale au fost pierdute. Vor exista si ceva surprize. Pentru pasionati, ne-am gandit sa punem pe piata si varianta vinil.”

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat noua albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 750 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D