BestMusic.ro » Concerte » Breathelast - lansare Revolta" / Expirat / 26.02

Breathelast - lansare Revolta" / Expirat / 26.02

Breathelast - lansare Revolta
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
26 Februarie 2020 // 25 LEI

 „Revolta” este cel de al treilea single release Breathelast, din prima triada de piese inregistrate alaturi de Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (Deva), unde trupa va continua sa inregistreze in continuare pentru definitivarea noului album in limba romana. „Fuga”, „Furtuna” si „Revolta” sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formatiei initulat „Marea Ascunsa”.

“Revolta” este cel de al treilea single release Breathelast/">Breathelast., din prima triada de piese inregistrate alaturi de Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (Deva), unde trupa va continua sa inregistreze in continuare pentru definitivarea noului album in limba romana. “Fuga”, “Furtuna” si “Revolta” sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formatiei initulat “Marea Ascunsa”.

Incercand sa tinem drumul drept, ne abtinem de la a refula si strangem apatia si ura in noi, doar pentru a rabufni in momente neprielnice, fata de oameni nemerituosi de furia noastra, lasand in urma seminte ale acestei neputinte de a spune lucrurilor pe nume la vremea intamplarii lor. Ciclul se repeta infinit, noi devenind furtunile care bantuie pamantul, in cautare de o zare senina si un calm temporar, ce nu ne ajunge oricum, pornind iar furtuna.

Videoclipul pentru “Fuga” a fost realizat de catre Mihai Marin (Tourette Roulette) si cel pentru “Furtuna” va fi produs de cptre Amynoza/Fringe Media

New album streaming/download link: https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

Breathelast. a pornit la drum in 2010, ca formatie de rock – metal (cu precadere metalcore, la inceput) din Constanta – Bucuresti, cu diverse influente, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.).

Dorinta noastra ca trupa a fost de a canta si de a ne reinventa mereu, acest motor purtandu-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza „sound”-ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in limba romana a unor nuante diferite fata de ce eram obisnuiti sa livram.

Facebook: https://www.facebook.com/Breathelast

YouTube: https://www.youtube.com/user/Breathelast

Spotify: http://smarturl.it/breathelastspotify

Instagram: https://www.instagram.com/breathelast/

Breathelast Official:

Universal Music Romania streaming/download:

https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri

https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulYD

https://umr.lnk.to/AscunsInPeretiYD

https://umr.lnk.to/ImiLipsesc

In deschidere: Nuvijan

Nuvijan este o trupa metal din Brasov care vine cu riff-uri grele si pasaje melodice memorabile. In cei opt ani de cand formatia a luat fiinta, baietii si-au insusit un groove propriu care vine in principal din zona Nu Metal.

Explorarea muzicala a dobandit in timp o latura psihologica care i-a facut pe membri trupei sa exploreze taramuri muzicale noi, cu elemente ambientale, avand chiar si influente orientale. Muzica lor nu a fost niciodata condusa de alte referinte si asta le-a permis sa isi creeze propria amprenta.

Calatoria Nuvijan este intr-un punct de referinta, avand o maturitate muzicala plina de forta si emotie. Prestatia live este una energica in care trupa iti vor crea stari de spirit cu mesaje ce se vor regasi in fiecare dintre membrii. Oricand gata de actiune, Nuvijan te asteapta sa iei parte la universul lor captivant.

Influente stilistice: Korn, Deftones, Gojira, Linkin Park, Slipknot, Jinjer, Meshuggah, Parkway Drive, Tool

Nuvijan inseamna:

Mihai Bacrau (vocals)

Bogdan Bacrau (drums)

Arnold Iakab (guitar)

Stefan Teslaru (bass)

Activitatea le-o puteti urmari aici:

Facebook: https://www.facebook.com/nuvijan/

YouTube: https://www.youtube.com/user/Nuvijan/videos

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D