BestMusic.ro » Concerte » Bucovina invadeaza Arenele Romane pe 9 decembrie

Bucovina invadeaza Arenele Romane pe 9 decembrie

Bucovina invadeaza Arenele Romane pe 9 decembrie
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
09 Decembrie 2017 // 45 - 60 Lei LEI

Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 9 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hrusca poate an de an, putem si noi !

Nu am pregatit o descriere pompoasa, va spunem doar sa va cumparati bilete din timp. Precedentele doua showuri Bucovina din decembrie de la Arene au fost SOLD OUT! 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Beraria H, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

In oferta earlybird primele 200 de bilete costa 45 de lei, iar in ziua concertului vor costa 50 respectiv 55 de lei. La intrare, daca vor mai ramane, biletele vor costa 60 de lei!

O serie de trupe invitate sa cante alaturi de Bucovina vor fi anuntate in curand!

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus