BestMusic.ro » Concerte » Bucuresti: Mamma Mia! Pur si simplu irezistibil!

Bucuresti: Mamma Mia! Pur si simplu irezistibil!

Bucuresti: Mamma Mia! Pur si simplu irezistibil!
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
15 Martie 2019 // 155-290 LEI

 MAMMA MIA!” : prima reprezentaie din acest an, la Bucuresti 

OFERTA SPECIALA: "BILETE PENTRU FAMILIE SI PRIETENI" 

15% discount pentru mai mult de 4 bilete achizitionate 

20% discount pentru mai mult de 8 bilete achizitionate 

Promotie valabila pana la 15 ianuarie 2019

La final de iarna, o scurta vacana pe o insula insorita este intotdeauna o idee buna. i nu oricum, ci impreuna cu familia i prietenii. Iar daca in program sunt incluse muzica, dans, o frumoasa poveste despre prietenie, relaii, iubire, dar i mult umor, nici ca exista un alt loc mai potrivit decat... Sala Palatului din Bucureti!

Pe 15 martie, in primul spectacol din Bucuresti, MAMMA MIA! va aduce atmosfera insulei greceti la Bucureti, iar toi cei care doresc sa faca un cadou special de sarbatori celor dragi pot achiziiona bilete cu pre redus pana pe 31 ianuarie.

„MAMMA MIA!” revine la Bucureti cu cele mai frumoase decoruri, cu 18 de dansatori i 8 soliti, coregrafii originale, costume spectaculoase i muzica live. 

 DISTRIBUTIA VA FI ANUNTATA IN CURAND

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat in 1999 la Londra, in West End i apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson i producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson i Bjorn Ulvaeus, foti membri ai formaiei ABBA.  A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway i al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentaii. In orice zi au loc cel puin 7 show-uri „MAMMA MIA!", in jurul lumii.

Datorita succesului inregistrat, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth i Stellan Skarsgård in rolurile principale, iar in 2018 a fost lansat i al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.