BestMusic.ro » Concerte » Bucureti: Musicalul Mamma Mia

Bucureti: Musicalul Mamma Mia

Bucureti: Musicalul Mamma Mia
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
11 Mai 2020 // 49.289 LEI

 „Mamma Mia!“ - unul dintre cele mai indragite spectacole din lume revine in Bucuresti, la Sala Palatului in luna mai 2020. Din distributie fac parte nume celebre si consacrate din lumea artistica romaneasca.

Loredana, Horia Brenciu, Anca Turcasiu, Ana Munteanu, Ecaterina Ladin,Sebastian Seredinschi, Cornel Ilie si Adrian Nour sunt doar cativa artisti vibranti si iubiti de publicul din toata tara, care vor interpreta rolurile principale in celebra productie. 

In fiecare zi, in intreaga lume, au loc cel putin 7 show-uri „Mamma Mia!“ insumand mii de reprezentatii jucate in sute de tari de pe sase continente.

Astfel, pe 11 mai te asteptam la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00 sa vizionezi, o distributie absolut spectaculoasa, un spectacol viu, plin de aventura caruia, cu siguranta, nu ii poti rezista. „Mamma Mia!“ inseamna peste 200 de costume pentru toate cele 17 numere scenografice si doua distributii diferite ce poarta numele unor artisti romani faimosi:

Distributia:

Loredana

Horia Brenciu

Aurelian Temisan

Anca Turcasiu

Ecaterina Ladin

Ernest Fazekas

Bianca Purcarea

Sebastian Seredinschi

„Mamma Mia!“ prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Dar se confrunta cu trei posibile variante! Asa ca decide sa-i invite pe micuta insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante.

 

Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat in 1999 la Londra, in West End si apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA. Datorita succesului inregistrat, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgård in rolurile principale, iar in 2018 a fost lansat si al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele pentru  reprezentatia de pe 29 decembrie, la Sala Palatului pot fi achizitionate in format electronic de pe Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay, la preturi cuprinse intre 99 lei si 289 lei.

I. REGULAMENTUL EVENIMENTULUI

a. Prezentul regulament este o intelegere intre organizator si participant. Regulamentul va fi afisat pe site-ul evenimentului, www.mammamiathemusical.ro, si/sau pe site-ul vanzatorului de bilete si/sau la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului.

b. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament, fara o instiintare in prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afisata pe site-ul evenimentului, www.mammamiathemusical.ro, si/sau pe site-ul vanzatorului de bilete si/sau la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului, fiind de imediata aplicare dupa momentul afisarii.

c. Prin cumpararea unui bilet, Participantul recunoaste si se obliga sa respecte acest Regulament.

II. BILETE, TIPURI DE BILETE SI CUMPARAREA BILETELOR 

a. BILETE SI TIPURI DE BILETE 

i. Biletele pot fi cumparate online, direct de pe pagina oficiala a spectacolului, prin operatorul www.iabilet.ro. De asemenea, biletele pot fi cumparate la casa de bilete a salii unde se va desfasura spectacolul. 

ii. Organizatorul garanteaza DOAR valabilitatea biletelor vandute de catre partenerii sai.

iii. Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani.

iv. Persoanele cu dizabilitati, precum si insotitorul acestora, care se inscriu, in prealabil, pe adresa office@mammamiathemusical.ro, atasand si o copie a certificatului de handicap si a certificatului de insotitor, au acces gratuit, in limita locurilor disponibile si a facilitattilor salilor de spectacol.

IMPORTANT! Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea biletelor sau a invitatiilor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona spectacolului a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele aflate in posesia acestora. Este interzisa postarea de poze cu bilete sau seriile unice ale biletelor pe retele de socializare (ex. Facebook etc.). Este interzisa postarea de vanzare a biletelor pe retele de socializare sau site-uri de orice tip.

v. Accesul la spectacol se face doar pe baza biletului cu cod de bare si numar de inregistrare. Pierderea, avarierea sau distrugerea biletului este responsabilitatea exclusiva a participantului. 

b. CUMPARAREA BILETELOR se poate face online pe www.mammamiathemusical.ro si www.iabilet.ro sau la casa de bilete a salilor unde se va desfasura spectacolul. 

c. RETURNAREA BILETELOR. Biletele cumparate pot fi inlocuite sau returnate doar in termenii si conditiile stabilte de catre iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/terms/

d. SCHIMBAREA PRETURILOR. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor fara o instiintare in prealabil.

III. PARTICIPAREA LA EVENIMENT: 

a. INTRAREA

i. Intrarea se face doar pe la zonele special amenajate, pe baza biletelor cumparate online sau de la casa de bilete a salii unde se va desfasura spectacolul. Toti participantii la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate. 

ii. In momentul intrarii in sala de spectacol, participantul ia cunostinta de acest regulament.

iii. Accesul in sala de spectacol se face numai pe baza unui bilet valid, indiferent de varsta participantului.

iv. Accesul in sala este strict interzis dupa inceperea spectacolului.

v. Este interzis accesul cu urmatoarele: droguri, aparate pirotehnice, sticla, obiecte contondente, cutite, material explozibil, toxic sau inflamabil, obiecte care ii pot rani pe ceilalti etc. In concordonata cu legile in vigoare, participantii nu pot introduce in sala de spectacol urmatoarele: cutite, spray paralizant, lanturi sau alte obiecte care, vizibil reprezinta pericol public sau care, prin utilizarea inadecvata pot reprezenta pericol public. Participantii nu pot intra in perimetrul salii de spectacol cu rucsace sau genti de mari dimensiuni, acestia pot avea asupra lor genti de mici dimensiuni. Participantii nu pot intra cu alcool, mancare sau cu lichide de orice fel in perimetrul spectacolului (exceptie facand insulina sau alt medicament pentru care se va prezenta o prescriptie medicala).

vi. Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere sau pe raspunderea reprezentatilor legali, inclusiv cu privire la persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta risc. Astfel, atat participantii, cat si reprezentatii legali ai persoanelor care se afla in situatia de a avea reprezentat legal, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi personal sau persoanele pe care le reprezinta, prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informeaza participantii ca este posibil ca in cursul desfasurarii evenimentului sa fie organizate, activitati privind efectele speciale, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii materiale, nu isi asuma nicio raspundere. 

vii. Accesul cu animale este interzis. 

IV. REGULI DE CONDUITA INAINTEA SI IN TIMPUL SPECTACOULUI, IN PERIMETRUL SALII DE SPECTACOL, INCLUSIV HOLURI SAU SPATII DE ACCES IN SALA DE SPECTACOL 

i. Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile si cele enumerate in acest Regulament. Participantilor nu le este permis sa desfasoare activitati ce ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului si va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia. Participantii sunt obligati, ca in perimetrul salii de spectacol, inclusiv holuri, spatii de acces, spatii conexe etc., sa respecte si sa nu distruga materialele si constructiile de orice fel. 

ii. In timpul spectacolelor, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia evenimentul. Participantii iau cunostinta de faptul ca exista posibilitatea de a aparea in astfel de materiale, fara a putea emite pretentii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex Youtube etc.) si de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul. Participantii NU au dreptul sa filmeze si sa fotografieze spectacolele. Orice distribuire catre public, gratuita sau oneroasa a materialelor filmate este interzisa. Organizatorul are dreptul la despagubiri pentru prejudiciile cauzate.

iii. Participantii iau cunostinta de faptul ca in incinta salii in care se desfasoara spectacolul este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului. 

iv. Minorilor le este interzisa servirea si consumul de bauturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal si strict interzis si va fi pedepsit conform legilor in vigoare.

V. OBIECTE PIERDUTE 

i. Obiectele pierdute si care sunt gasite de participantii carora nu le apartin trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcata in holul salii de spectacol). Proprietarii le pot recupera urmand o procedura a Organizatorului care consta in identificarea persoanei si a obiectului pierdut. Dupa spectacol, Organizatorul va pastra obiectele nerecuperate pentru o perioada de 3 zile de la momentul predarii catre zona de Lost & Found si va incerca returnarea lor catre proprietari, in cazul in care acestia ii sunt cunoscuti. 

VI. SECURITATE

i. In perimetrul salilor de spectacol, Organizatorul asigura securitatea printr-un partener calificat si acreditat sa faca acest lucru. In timpul spectacolului, participantii sunt obligati sa respecte agentii de securitate, sa colaboreze cu acestia si sa le respecte instructiunile in caz de urgenta. In caz de incidente, de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul fara ca persoana evacuate sa fie despagubita in vreun fel sau sa i se returneze contravaloarea biletului in baza caruia participa la eveniment.

VII. PRIM AJUTOR

i. Pe perimetrul salii de spectacol, exista zone de prim ajutor si/sau personal medical, in caz de nevoie.

VIII. GARANTII SI RESPONSABILITATI

i. Datele de desfasurare a spectacolelor pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta majora sau caz fortuit. 

ii. Organizatorul nu isi va asuma responsabilitatea pentru stricaciuni cauzate in perimetrul salii de spectacol si a spatiilor conexe care nu au fost produse din culpa Organizatorului sau din cauza organizarii defectuoase sau neglijente din partea Organizatorului. 

IX. SANCTIUNI

i. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in sala de spectacol sau de a invita participantul sa paraseasca sala de spectacol, in cazul incalcarii regulamentului prezent sau a unei legi in vigoare din Romania. 

ii. Organizatorul va redirectiona cazurile de bilete false catre organele penale, pentru inceperea cercetarii. 

X. SEMNE SI DREPTURI DE AUTOR 

i. Organizatorul are drepturi depline asupra numelor comerciale inregistrate sau nu, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate in corespondenta, e-mail, carti de vizita si alte materiale, semnelor, logo-urilor, marci precum si asupra materialelor, textelor si a tuturor informatiilor de pe www.mammamiathemusical.ro sau alte canale care folosesc cele mentionate mai sus in legatura cu spectacolul “Mamma Mia!”. Cele mentionate mai sus nu pot fi copiate, utilizate sau distribuite in scop comercial fara acordul Organizatorului. 

ii. Logo-urile, semnele si celelalte informatii se afla sub proprietatea intelectuala a Organizatorului si sunt protejate de legile europene in vigoare.

XI. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

i. Organizatorul NU are acces la baza de date ale participantilor la specatacolele Mamma Mia!, aceasta este operata de catre IABILET, detalii pe https://www.iabilet.ro/terms/.

XII. CAZ DE FORTA MAJORA

i. In caz de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurt circuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul regulament.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D