BestMusic.ro » Concerte » Burgerfest 2019

Burgerfest 2019

Burgerfest 2019
Barbu Vacarescu 162 - 164, Bucuresti
10 Mai 2019 - 12 Mai 2019 // 20-79 LEI

Cea de-a cincea editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 10 si 12 mai, la deja cunoscuta locatie din Barbu Vacarescu 162 – 164.

In luna mai, Verde Stop Arena devine locul in care toti cei care au burgerul in ADN isi dau intalnire si descopera cei mai buni burgeri din tara. Inca nu stim multe despre Burgerieni, caci despre ei vorbim, dar stim ca sunt experti in burgeri si ca sunt printre noi. Pe unii dintre ei i-am vazut savurand burgeri la celelalte editii ale festivalului, iar pe altii o sa-i cunoastem anul acesta. Ca si tine, suntem la fel de curiosi de cum arata si ce burgeri vor alege! J
 
BURGEFEST, primul mare eveniment outdoor din Bucuresti, asteapta toti iubitorii de burgeri la relaxare la iarba verde si aer curat, la cel mai mare festival de burgareala din tara.
 
Bilete se vor pune in vanzare in Reteaua Iabilet si online pe www.iabilet.ro.
 
BURGERFEST 2018 te invita sa burgaresti cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregatiti de nu mai putin de 22 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj sau Timisoara.
 
Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarba verde, de concerte si DJ care se vor ocupa de ambianta si multe activitati extra, dedicate celor mari, dar si celor mici. In plus, ca in fiecare an, cateii sunt mai mult decat bine veniti in spatiul festivalului.
 
BURGERFEST va desemna pentru al cincilea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalitati relevante din domeniul culinar.
 
Competitia CEL MAI BUN BURGER are loc din nou si la nivelul amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentantii restaurantelor prezente in competitia dedicata profesionistilor.
 
Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, preturile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi si 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.
 
Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 23 aprilie, abonamentele vor avea pretul promotional de 35 de lei.
 
BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.