BestMusic.ro » Concerte » byron - concert acustic / Expirat / 24.01

byron - concert acustic / Expirat / 24.01

byron - concert acustic / Expirat / 24.01
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
24 Ianuarie 2019 // 50 LEI

byron se intoarce la Expirat, in varianta acustica. Pe 24 ianuarie.

byron canta rock cu influente diverse, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Sunt obisnuiti sa cante atat pe scene mari de festival in fata a mii de spectatori cat si wireless, neamplificat, pentru o mana de oameni, au filmat un concert in Salina Turda (la 100 de metri adancime), pentru ca era o provocare de neratat si au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania.

Din cand in cand fac concerte de improvizatie 100% (seria Impromptu) si in decembrie 2014 au filmat la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfara militara si un cor de elevi, a carui lansare pe DVD a fost sustinuta printr-un scurt turneu de proiectii in cinematografe.

In prezent promoveaza cel mai nou disc, „Eternal Return”, inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane si masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfarsitul anului 2016, trupa a sustinut un turneu national pentru sarbatorirea a 10 ani de activitate, concertul de la Bucuresti fiind filmat si difuzat de Televiziunea Nationala. Inceputul lui 2017 a adus cu el cate un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite in proiectul comun „Solo Together”.

Primul single lansat in 2018, "Anima", este una dintre piesele compuse si inregistrate de catre formatie in luna ianuarie in songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses in Cincsor, jud. Brasov, piese care vor aparea pe viitorul album de studio byron. Din aceeasi sesiune de compozitie, trupa a lansat in toamna lui 2018 piesa „Continuum” inregistrata alaturi de Lucia, cel mai recent single.

 

Site: http://www.byronmusic.ro

YouTube: https://www.youtube.com/user/byronvideos

Bandcamp: https://byron.bandcamp.com

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D