BestMusic.ro » Concerte » byron in Vama Veche- Backyard Acoustic Season 2020

byron in Vama Veche- Backyard Acoustic Season 2020

byron in Vama Veche- Backyard Acoustic Season 2020
Vama Veche Strada Falezei, Vama Veche
10 August 2020 // 70 LEI

 Da, Vama Veche vede trupe live din nou!

Va fi complet altfel. Va fi cum nu s-a mai cantat pana acum. Va fi ACUSTIC si la VOLUM CONTROLAT. Va fi doar cum poate fi mai SAFE in conditiile exceptionale de azi si respectand tot ceea ce trebuie respectat. Va fi o experienta complet noua, pentru voi, pentru noi si pentru trupa. Iar concertul, asa cum va fi de acum, va fi cu adevarat INTIM.

Dar cel mai important e ca va fi. Si ne poti crede ca va fi cum nu te astepti sa fie. Asa ca, te rugam, citeste informatiile pana la final. Schimbam putin regulile jocului, iar responsabilitatea devine prima conditie. Si am vrea sa stii toate regulile cat mai de la inceput.

Backyard Acoustic Season vine de la Expirat Halele Carol la Vama Veche si readuce live-urile in statiune dupa o perioada lunga de absenta a trupelor din coltul nostru de litoral, la initiativa Overground Music, intr-un format reconsiderat si adaptat situatiei si locului, renuntand la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrans – aproximativ 150 dintre voi per reprezentatie.

• Trupa va concerta in terasa, in aer liber. O va face ACUSTIC, la VOLUM CONTROLAT, conform intelegerii cu comunitatea din Vama Veche. Va suna bine si plin, din orice loc. Sistemul de sunet o permite.

• Am optimizat spatiul din terasa in asa fel incat toate locurile sa aiba vizibilitate buna la scena din orice unghi. Mesele sunt distantate intocmai cu legislatia in vigoare, asa ca te rugam sa respecti locul inscris pe bilet, sa nu te ridici de la masa in timpul concertului pentru alte motive decat drumul la bar sau la baie si sa nu muti mesele si scaunele.

• Te vei bucura de experienta de la locul tau la masa, predefinit, pe care ti-l vei putea alege atunci cand cumperi biletul. Nu vor exista bilete in picioare sau fara loc. Mesele vor fi distantate conform normelor in vigoare. Te rugam insistent sa nu muti mesele si scaunele.

• Biletele se vor putea achizitiona pe pachete cu locuri la masa/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, asa ca te incurajam sa faci din Backyard-urile de azi o experienta de grup.

• Vom respecta cu strictete orele de open doors si orele de incepere si incheiere a concertului, asa ca te rugam mult sa ajungi la timp pentru a ne ajuta sa gestionam in siguranta fluxul de acces, procedurile de dezinfectare si igienizare a spatiului si programul de eveniment.

• Te rugam sa respecti la randul tau toate normele in vigoare, sa porti masca si sa respecti distanta de minim 1.5 metri atunci cand esti la acces, la bar sau in spatiile comune si sa ai grija de tine si de cei din jur.

• Te rugam sa fii alaturi de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezenta ta la un Backyard inseamna mai mult, acum, decat a insemnat vreodata. Vom face tot ce putem ca experienta sa fie una cat mai buna in conditiile date. Si suntem siguri ca pe parcurs, va fi din ce in ce mai bine.

byron canta acustic pe 3 august la Vama Veche!

byron canta rock cu influente diverse, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Sunt obisnuiti sa cante atat pe scene mari de festival in fata a mii de spectatori cat si wireless, neamplificat, pentru o mana de oameni, au filmat un concert in Salina Turda (la 100 de metri adancime) pentru ca era o provocare de neratat si au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania. Din cand in cand fac concerte de improvizatie 100% (seria Impromptu) si in decembrie 2014 au filmat la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfara militara si un cor de elevi, a carui lansare pe DVD a fost sustinuta printr-un scurt turneu de proiectii in cinematografe. Cel mai recent disc, „Eternal Return”, a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane si masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfarsitul anului 2016, trupa a sustinut un turneu national pentru sarbatorirea a 10 ani de activitate, concertul de la Bucuresti fiind filmat si difuzat de Televiziunea Nationala. Inceputul lui 2017 a adus cu el cate un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite in proiectul comun „Solo Together”.

Primul single lansat in 2018, "Anima", este una dintre piesele compuse de catre formatie in songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses in Cincsor, piese care se regasesc pe noul album de studio byron, compus in totalitate in limba romana si lansat in noiembrie 2019. „Noua” este un album despre noi, despre Romania, dedicat noua. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranti dar si despre noi, cei ramasi acasa. Un album despre inconstientul colectiv, despre taceri si mersul nostru zilnic pe ata.

Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro incepand de luni, 3 august 2020 la ora 20:00. Recomandam cu tarie sa va achizitionati biletele online, pentru a evita neplaceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.

Categoriile de bilet si preturile sunt urmatoarele:

• SUNTEM VREO 4 (4 x bilete la 70 lei si locuri la masa) – 280 lei

• SUNTEM 3 TOTI (3 x bilete la 70 lei si locuri la masa) – 210 lei

• SUNTEM DOAR 2 (2 x bilete la 70 lei si locuri la masa) – 140 lei

E foarte important sa stii ca nu avem posibilitatea, in conditiile actuale, de a vinde bilete fara loc la masa / in picioare.

Urmariti cele mai noi informatii despre seria de concerte pe paginile de Facebook Backyard Acoustic Season sau Overground Music.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D