BestMusic.ro » Concerte » Ca pe vremuri: Holograf, Cristi Minculescu & Iris, Compact

Ca pe vremuri: Holograf, Cristi Minculescu & Iris, Compact

Ca pe vremuri: Holograf, Cristi Minculescu & Iris, Compact
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
15 Iunie 2017 // 54-225 Lei LEI

Holograf, Iris alaturi de Cristi Minculescu si Compact, trupele legendare ale rockului romanesc, vor canta din nou pe aceeasi scena, intr-un spectacol de 5 ore.

Concertul "Ca pe vremuri" de pe 15 iunie aduce impreuna fanii Holograf, Iris si Compact, din perioada cea mai fericita a unei generatii care s-a nascut si a copilarit in comunism, descoperind gustul democratiei, al exprimarii libere, al primelor iubiri, pe muzica idolilor lor.

Hituri precum “Fata din vis”, “Cantec pentru prieteni” (Compact), “Baby”, “Cine ma striga in noapte” (Iris), “Banii vorbesc”, “Sa nu-mi iei niciodata dragostea” (Holograf), vor rasuna de pe scena Arenelor Romane si de pe buzele miilor de nostalgici care isi vor depana amintirile cele mai dragi alaturi de trupele de suflet ale adolescentei. 

Te asteptam sa retraiesti povestea celor mai puternice emotii, alaturi de prietenii cei mai dragi din viata ta!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.