BestMusic.ro » Concerte » Cargo canta la /FORM Space

Cargo canta la /FORM Space

Cargo canta la /FORM Space
/FORM SPACE, Cluj Napoca Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
24 Octombrie 2020 // 42.38 LEI

 Nascuta din initiativa liderului Adrian Barar in 1985 la Timisoara, Trupa CARGO este una dintre cele mai longevive si de succes din tara avand la activ numeroase albume, videoclipuri, mii de concerte si hituri precum "Daca ploaia s-ar opri", "Aproape de voi", "Ziua vrajitoarelor", "Calare pe motoare", "Doi pasi", "Nu ma lasa sa-mi fie dor", "Nu pot trai fara tine", "Anarhia", "Romanie, te strig!" etc.

Mentionam ca anul 2020 este unul aniversar, Trupa CARGO sarbatorind 35 de ani de activitate, culminand cu un grandios concert in 16 mai la Arenele Romane, in Bucuresti.

Pentru activitatea sa si pentru apropierea fata de public, CARGO primeste din partea fanilor titulatura de “Cea mai iubita trupa rock” din Romania!

Componenta Trupei CARGO:

- Adrian Barar (chitara, lieder)

- Adrian „Baciu” Igrisan (voce, chitara)

- Tavi Pilan (tobe)

- Alin Achim (bass)

- Ionut Carja (clape)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D