BestMusic.ro » Concerte » Carla's Dreams, Irina Rimes si The Motans @ The Concert

Carla's Dreams, Irina Rimes si The Motans @ The Concert

Carla's Dreams, Irina Rimes si The Motans @ The Concert
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
30 Iulie 2022 // 140-260 LEI

CARLA'S DREAMS, IRINA RIMES si THE MOTANS canta pe 30 iulie 2022 la Romexpo in cadrul evenimentului The Concert

Dupa o pauza de doi ani evenimentul a fost in sfarsit reprogramat in 2022 iar trei dintre cei mai mari artisti locali ai momentului vor urca pe aceeasi scena alaturi de multi alti invitati speciali care vor fi anuntati in lunile care urmeaza.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia. Fanii care au avut abonamente la editia dn 2020 vor primi inca un bilet cadou din aceeasi categorie, bilet pe care il pot ridica la intrare, in ziua concertului. Biletele deja cumparate la editia din 2020 sunt automat valabile iar fanii nu trebuie decat sa vina cu aceastea la intrare.

Vom avea parte de 3 capete de afis cu 3 showuri individuale puternice, pline de dans si voie buna.

Biletele s-au pus in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet in 3 categorii la urmatoarele preturi:

- VIP 219 lei

- FAN ZONE 139 lei

- ACCES GENERAL 99 lei

Se pun in vanzare doar 200 de bilete la categoria VIP si 800 la categoria Fanzone.

In ziua concertului biletele vor costa 250 de lei VIP, 170 de lei Fan Zone si 130 de lei Acces General. 

Va rugam consultati harta categoriilor de pe iabilet.

Biletele cumparate pentru editia din 2020 raman automat valabile.

La minim 4 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti un discount de 15%

La preturile tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Fanii care au avut abonamente la editia dn 2020 vor primi inca un bilet cadou din aceeasi categorie, bilet pe care il pot ridica la intrare, in ziua concertului.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.

Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentara pentru fanii care vor sa cumpere bilete din timp dar care vor si siguranta ca in cazul in care nu mai pot participa la evenimente, isi primesc rapid inapoi banii platiti pe bilet/e, in conformitate cu termenii si conditiile iabilet. Daca achizitionezi serviciul FLEX poti renunta la bilet/e cu maxim 72 de ore inainte de ziua in care are loc evenimentul. si primesti inapoi toata suma platita pentru biletul la care renunti, in 5 zile lucratoare, mai putin contravaloarea serviciului FLEX si a comisioanelor suplimentare achitate, precum pretul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records powered by KISS FM

Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram