BestMusic.ro » Concerte » CARLA'S Dreams (live) canta pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

CARLA'S Dreams (live) canta pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

CARLA'S Dreams (live) canta pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
21 Ianuarie 2016 // 50 LEI

Pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe, BestMusic Live concerts va invita la un show inedit, live, cu Carla’s Dreams. Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams.

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe. A devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. Anul 2015 este plin de reusite pentru cei de la Carla’s Dreams. Single-ul “Cum ne noi”, compus de Carla’s Dreams si interpretat in colaborare cu Delia a stat saptamani intregi pe locul 1 in topul radio si TV din Romania. Piesa “Da, mama”, piesa compusa tot de Carla’s Dreams in interpretarea Deliei a cucerit publicul din Romania si a fost virala in mediul online. Cele doua video-uri au pe YouTube aproape 60 de milioane de vizualizari. Carla’s Dreams au lansat single-ul ‘Te rog’, piesa care a obtinut 1 milion de vizualizari in doar o saptamana de la lansare.

In deschiderea showului Carla’s Dreams, va urca pe scena Hard Rock Cafe, Ligia Hojda.

Ligia Hojda a fost semifinalista la Vocea Romaniei 2014 in echipa lui Tudor Chirila, unde a cucerit publicul roman cu vocea ei calda, sensibila i in acelai timp foarte puternica. La audiiile pe nevazute a intors 4 scaune cu piesa I see fire a lui Ed Sheeran.  Apoi, indrumata de Tudor Chirila,  a surprins i a impresionat atat publicul, cat i pe ceilali antrenori, cu interpretari deosebite ale unor piese ca My immortal a lui Evanescence, Wrecking Ball a lui Miley Cyrus,  Cantec prost de la Vama Veche alaturi de Tudor Chirila i Tiberiu Albu i I dream the dream din musicalul Mizerabilii. Din momentul in care a ieit din concursul Vocea Romaniei, Ligia Hojda a inceput sa lucreze la mai multe piese, compoziii proprii i colaborari cu compozitori tineri talentai. In toamna anului 2015 a inceput seria de concerte in Bucureti printr-un scurt recital acustic in deschiderea concertului Vama din Hard Rock Cafe.

"Cred ca noi, oamenii, in lumea asta nebuna, avem nevoie de sensibilitate i eu asta doresc sa daruiesc publicului. Atunci cand eti sincer, cand crezi in muzica ta, cand cani cu emoie, oamenii rezoneaza cu tine i simt acest lucru." Ligia Hojda

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica,  Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

- 50 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

- 70 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 50 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D