BestMusic.ro » Concerte » Cazacii Rusiei - State Dance Company

Cazacii Rusiei - State Dance Company

Cazacii Rusiei - State Dance Company
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
15 Aprilie 2019 // 80-250 LEI

Dupa sold-out-ul inregistrat anul acesta, in martie, la Bucuresti si Constanta, dupa sute de mail-uri din tara, primite de organizatori de la public, in 2019, cea mai buna companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company din Moscova REVINE IN TURNEU IN ROMANIA!

In martie, Cazacii au fost aplaudati minute in sir si s-au cerut bis-uri. Publicul a ovationat si le-au strigat sa revina in Romania. Iar in martie, Leonid Milovanov spunea in back stage: “Publicul din Romania este plin de viata! Stiam ca va intelege pe deplin conceptul si ideea spectacolului, pentru ca romanii sunt un popor aproape de noi si care rezoneaza cu ceea ce am vrut sa spunem pe scena. Tot conceptul – de la costume si pana la muzica – este gandit sa prezinte altfel o fila de istorie. Fata de alte tari din Europa, in Romania (ca si in Serbia) ne-am simtit ca acasa. Sunteti minunati! Raspunsul salii, interactiunea cu artistii au fost minunate. Va multumim! Vrem sa revenim!”

Iar dorinta lui, dar mai ales a romanilor devine realitate in 2019, in martie, la Bucuresti, Constanta, Iasi si Oradea!

“Suntem extrem de fericiti de aceste vesti. Ne-am bucurat de reactia publicului roman, am adorat caldura si cum am fost primiti. Dar, recunoastem, nu ne asteptam la asta! Cu drag vom reveni in Romania si abia asteptam sa cunoastem publicul din Iasi si Oradea si sa ii reintalnim pe cei din Bucuresti si Constanta”, spune Leonid Milovanov, directorul artistic si fondatorul Companiei de Dans.

ORIGINALII Russian Cossack State Dance Company din Moscova revin in Romania astfel:

Oradea: 12 aprilie, la Casa de cultura a Sindicatelor

Constanta: 14 aprilie 2019, la Casa de cultura a Sindicatelor

Bucuresti: 15 aprilie 2019, la Sala Palatului

Iasi: 17 aprilie 2019, la Casa de cultura a Studentilor

9 seturi de costume, muzica live in interpretare maiestrala instrumental si vocala (rasunand si piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia), o coregrafie care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern, totul intr-o poveste spusa precum o piesa de teatru. Doua ore in care fascinanta poveste a cazacilor va fi adusa pe scena de cei considerati cea mai buna companie de dans rusesc din lume: Russian Cossack State Dance Company din Moscova. 

Dupa turnee pe toate continentele si dupa ce au ridicat in picioare sali si stadioane in America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elvetia, Scotia, etc., Ansamblul din Moscova aduce un spectacol ce poate fi numit Enciclopedia vietii cazace. In repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cantece si 10 compozitii instrumentale.

Cea mai buna trupa ruseasca de dans din lume, ”Cazacii Rusiei”, vine in faa publicului roman cu un show grandios, doar cele 9 seturi de costume avand o valoare de peste 100.000 de dolari! Yuri Piskun este unul dintre creatori. El a facut coala de moda la Milano i a fost ucenicul lui Giorgio Armani. “A fost o perioada grea, intrucat nu stai langa un mare creator de moda aa cum este Armani doar ca sa bifezi la CV. Daca ai avut talentul i ansa de a ajunge in atelierul sau, sub indrumarea lui directa, nu ai voie sa dezamageti. Este o prezena uluitoare, un om de la care am avut enorm de multe de invaat. Toata experiena catigata in prezena lui m-a ajutat in cariera actuala, multe dintre invaaminte folosindu-mi in momentul in care am inceput sa lucrez pentru show-ul Cazacilor Rusiei. Sper ca publicului din Romania sa ii placa ceea ce va vedea pe scena!”, spune Yuri.

Cumpara bilete in perioada 04 – 27 decembrie  i beneficiezi de oferta de Craciun, cu preuri reduse cu 20%!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.