BestMusic.ro » Concerte » Chopin Traieste ?

Chopin Traieste ?

Chopin Traieste ?
Ateneul Roman, Bucuresti Strada Benjamin Franklin, nr. 1-3
25 Septembrie 2010
Chopin traieste. Prin Sam Haywood!

Pe 25 septembrie 2010 Sam Haywood aduce muzica lui Chopin la Ateneul Roman intr-un recital deosebit. A impresionat publicul din intreaga lume alaturi de Joshua Bell. Acum revine si interpreteaza piese de pe cel mai recent album al sau, inregistrate chiar la pianul Pleyel, la care a cantat Frederic Francois Chopin. In anul in care intreaga lume il celebreaza pe marele compozitor, recitalul de la Bucuresti vine ca un punct de referinta in demersul de popularizare a celor mai frumoase lucrari ale acestuia.

Cruciada Culturii, miscarea de promovare a valorilor artei initiata de Agentia de Vise si Fundatia artEST continua lupta impotriva Uratului. Sub blazonul Cruciadei Culturii, Bataliile Toamnei vor avea loc in fiecare luna, la Ateneul Roman. In septembrie, octombrie si noiembrie, iubitorii muzicii clasice vor avea bucuria de a-i asculta pe Sam Haywood, surorile Labeque si Sarah Chang in trei concerte vibrante la Ateneul Roman.
Tags: neo-classical classical piano chopin british

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram