BestMusic.ro » Concerte » Circle Of Love

Circle Of Love

Circle Of Love
Cinema Pro, Bucuresti Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
23 Februarie 2017 // 45-75 LEI
13.02.2017

Spectacolul musical/multimedia 'Circle of Love' are premiera pe 23 februarie la CinemaPro

Circle of Love este un spectacol multimedia neconventional in care unele dintre cele mai cunoscute melodii Depeche Mode, interpretate live de catre band-ul April, canta sfarsitul unei povesti de dragoste. Productia audio-vizuala Circle of Love te va purta prin etapele vindecarii unei suferinte din dragoste si va avea premiera la Bucuresti joi pe 23 februarie la CinemaPro. Biletele costa de la 45 de lei (presale) si sunt disponibile in reteaua www.iabilet.ro

Circle of Love este o experienta unica; timp de 80 de minute vei avea parte de ceva total diferit decat tot ce ai vazut pana acum in materie de spectacole. Muzica celor de la Depeche Mode, interpretata live, urmareste indeaproape firul epic al scurt-metrajului axat pe experientele personajului principal, sincronizarea perfecta dintre film si versuri prinzandu-te intr-un roller coaster emotional, devenind tu insuti parte din poveste.

Relatia, Negarea si Negocierea, Furia, Depresia, Excesul, Acceptarea si Speranta sunt asa-numitele "etape de doliu" prin care si tu ai trecut cand ai pierdut pe cineva drag. Prin aceleasi stadii trece si Alex, protagonistul show-ului Circle of Love, dragostea fiind simultan atat motivul caderii sale cat si impulsul pentru a se ridica din nou.  

„Alex sunt eu, poti fi si tu... practic Alex poate fi oricine a trecut sau trece printr-o despartire, printr-o schimbare grea de viata. Din pacate stim cu totii ca viata nu este numai roz, cu totii am fost acolo. si in acel moment cu totii cred ca vrem sa intelegem ce se intampla cu noi, sa stim la ce sa ne asteptam, cum putem lupta.” - Petre Marinescu, producatorul spectacolului

Premiera Circle of Love la Bucuresti are loc joi, pe 23 februarie, la CinemaPro (str. Ion Ghica nr. 3) iar biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

www.circleofloveshow.com

http://fb.com/circleofloveshow

mai mult
03.02.2017

Circle Of Love

Un spectacol multimedia, cu muzica Depeche mode, care te poarta prin etapele vindecarii unei suferinte din dragoste...

Circle of Love este o productie multimedia, un spectacol neconventional, in care unele dintre cele mai cunoscute melodii Depeche Mode canta sfarsitul unei povesti de dragoste.

Relatia, Negarea si Negocierea, Furia, Depresia, Excesul, Acceptarea si Speranta sunt asa-numitele "etape de doliu" prin care si tu ai trecut cand ai pierdut pe cineva drag. Prin aceleasi stadii trece si protagonistul, dragostea fiind simultan atat motivul caderii sale, cat si impulsul pentru a se ridica din nou.

Imbinarea unui scurt-metraj cu muzica bandului live -intr-un aranjament muzical propriu, care urmareste indeaproape firul epic, sincronizarea perfecta dintre film si versuri, te prind intr-un rollercoaster afectiv si te fac sa fii parte din poveste. 

Asta face Circle of Love o experieta unica, 80 de minute diferite de tot ce ai experimentat pana acum in materie de spectacole.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

mai multClick pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D