BestMusic.ro » Concerte » Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space

Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space

Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space
/FORM SPACE, Cluj Napoca Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
25 Septembrie 2023

 Riverside revin in Romania pentru un show la Cluj-Napoca pe 25 septembrie in /FORM Space. Primele 100 de bilete costa doar 79 de lei si se pun in vanzare marti la ora 10:00.

Riverside vin din Polonia iar muzica lor este rezultatul a trei artisti care provin din medii diferite, iar rezultatul este un progressive metal inedit.
 
Cei trei membrii sunt Michal Lapaj, cunoscut si pentru colaborarile cu formatii precum Behemoth, artistul lucrand la celebrul album 'The Satanist, Piotr Kozieradzki care a colaborat si cu Hate, tot din Polonia si Marisuz Duda, artist cu un puternic background din sfera muzicii electro.
 
Pana in prezent, in cei 20 de ani de activitate, Riverside a lansat 7 albume, cel mai recent, Wasteland ajungand in topurile muzicale din 7 tari.
 
Formatia face parte din galeria principalelor trupe de progressive precum Opeth, Dream Theater sau Porcupine Tree, insa tocmai influentele variante pe care le aduc cei trei artisti in procesul de creatie a muzicii, fac soundul Riverside unic.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, Edenred si UP, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
Primele 100 de bilete costa 79 de lei, apoi in presale biletele costa 89 de lei si 120 la intrare.
La toate biletele vandute in presale se adauga comisionul de procesare al agentiei de ticketing.
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
 
 
Biletele se vor gasi in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram