BestMusic.ro » Concerte » Cluj-Napoca: Zdob si Zdub - lansare single "Floarea Soarelui"

Cluj-Napoca: Zdob si Zdub - lansare single "Floarea Soarelui"

Cluj-Napoca: Zdob si Zdub - lansare single
/FORM SPACE, Cluj Napoca Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
08 Aprilie 2023 // 96,65 LEI

 Zdob si Zdub canta pe 8 aprilie la /FORM Space din Cluj Napoca. Trupa va lansa si un nou single intitulat "Floarea Soarelui". Invitati sunt CUIBUL. Primele 100 de bilete au pret earlybird.

De peste 20 de ani, Zdob i Zdub au gasit cheia catre inima iubitorilor de sonoritati inovative, cu un un crossover muzical original, in care se intalnesc intensitatea urbana i spiritul rural. Piesele lor combina hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle si punk, intr-un mod unic i captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descatusata spectacolelor rock de mare calibru si sunt intregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezoneaza perfect.
 
Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- primele 100 de bilete - 89 de lei
- urmatoarele 100 de bilete - 99 de lei
- presale - 109 lei
- la intrare 130 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comsionul agentiei de ticketing.
 
Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D