BestMusic.ro » Concerte » Cluj-Napoca:TIMPURI NOI - lansare de album "MOLDOVA MON AMOUR" pe 29 ianuarie

Cluj-Napoca:TIMPURI NOI - lansare de album "MOLDOVA MON AMOUR" pe 29 ianuarie

Cluj-Napoca:TIMPURI NOI - lansare de album
Strada Republicii 110, Cluj-Napoca 400489, Cluj Napoca
29 Ianuarie 2022 // 63.57 LEI

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii. Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca,

Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului.

Pe 29 Ianuarie 2022, in Hardward Pub, Timpuri Noi lanseaza un nou album –

MOLDOVA MON AMOUR, la Cluj Napoca. Asteptat cu nerabdare de fani, albumul este puternic rock, poarta stilul inconfundabil al lui Dan Iliescu, care dincolo de rolurile de compozitie isi asuma si pe cel de producator. O parte dintre cantecele acestui nou album au vazut scenele de festival si cluburi din ultimul an si au ajuns sa fie iubite de public in aceeasi masura precum sunt hiturile clasice ale trupei.

Lansarea MOLDOVA MON AMOUR va fi facuta in stil mare muzical. O veti vedea toti cei prezenti pe 29 Ianuarie, in Hardward Pub.

IMPORTANT:

Accesul la eveniment va fi permis doar persoanelor care au un certificat VERDE valid.

Minorii au acces la eveniment numai insotiti de cel putin un parinte sau tutore legal, care trebuie sa prezinte dovada de tutore.

Participarea la acest eveniment reprezinta acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor nostri.

Conditiile de acces se pot modifica in conformitate cu reglementarile legale in vigoare pentru interior.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram