BestMusic.ro » Concerte » Concert Acoustic All Stars cu Macanache, E.M.I.L., Gray Matters, Till Lungs Collapse

Concert Acoustic All Stars cu Macanache, E.M.I.L., Gray Matters, Till Lungs Collapse

Concert Acoustic All Stars cu Macanache, E.M.I.L., Gray Matters, Till Lungs Collapse
Expirat Halele Carol, Bucuresti
22 Februarie 2017

Acoustic All Stars este o initiativa a lui Cosmin Lupu de la Days of Confusion. Ulterior au fost cooptati in echipa Andrei Irode si Catalin Chelemen (Coma), iar inca de la prima editie echipa s-a marit constat. Dupa un an de pauza, proiectul s-a reactivat dupa tragedia din Colectiv cu scopul de a sprijini oamenii afectati de acest accident.

De data aceasta Acoustic All Stars se reuneste pentru a-i oferi ajutorul Adinei Apostol ce trece printr-o perioada de recuperare si are nevoie de sprijinul nostru, iar Fundatia Estuar ajuta in privinta serviciilor si ingrijirii necesare.

Canta pentru Adina:

Macanache

E.M.I.L.

Gray Matters

Till Lungs Collapse

NotSoCommonDJ (DJ set)

 

Program orientativ:

Open doors: 20:00

21:00-21:40: Till Lungs Collapse

22:00-22:40: Gray Matters

23:00-23:45: Macanache

00:00-01:00: E.M.I.L.

01:00-end: NotSoCommonDJ

----------

Macanache, MC originar din cartierul Titan, s-a lansat in muzica in anul 2015 cu piesa „asta Sunt Eu”, ca artist independent. Acum este un cunoscut ca un poet modern si trendsetter de vorbe.                      

Site: http://www.macanache.com

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvYRAY19-ld887bBZjCr_WQ

 

E.M.I.L. a luat fiinta in martie 2000 si adopta stilul punk-rock, cu influente ska, reggae, dub, upsteady, iar seva lor se trage din doua nume mari: Green Day si Sublime.

YouTube: https://www.youtube.com/user/emiloficial2000

 

Gray Matters este o trupa ce isi regaseste originile la inceptul anului 2014. Cei patru membri (Laura - voce, Cata – tobe, Mihai – bass si Babu – chitara, synth, sample) imbina patru materii gri, fiecare cu un caracter propriu. Trupa pregateste, in prezent, primul EP compus dintr-o sinergie inedita de electronic rock cu alternative si metale.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2d-rFypvASj6Sy7wdFkjgw

 

Till Lungs Collapse transmit un melodic-hardcore energetic inca din 2012, iar dupa multe schimbari in componenta, la finalul anului 2015 s-a ajus la o formula concreta in care se regasesc membri ex-Deadeye Dick, ex-Rock’n’Ghena, Breathlast, ex-NeverGoingHome si Days of Confusion.

BandCamp: https://tilllungscollapse.bandcamp.com

YouTube: https://www.youtube.com/user/tilllungscollapse

----------

Fundatia Estuar are in prezent peste 23 de ani de existenta si este cea mai cunoscuta organizatie care activeaza in domeniul sanatatii mintale. Centrele lor ofera beneficiarilor posibilitatea de a participa la activitati terapeutic-ocupationale si de a apela la servicii de consiliere psihologica, psihiatrica, juridica, sociala si de informare.

Donatia minima este de 30 lei, iar suma finala se va strange in urnele de la intrare, ce vor fi sigilate ulterior si trimise catre Fundatia Estuar.

Fiind vorba de un eveniment caritabil va rugam sa luati in calcul ca nu avem posibilitatea de a da rest.

RSVP: https://www.facebook.com/events/151061658731384