BestMusic.ro » Concerte » Concert Acoustic Implant Pentru Refuz pe 29 iulie la Galati

Concert Acoustic Implant Pentru Refuz pe 29 iulie la Galati

Concert Acoustic Implant Pentru Refuz pe 29 iulie la Galati
Gradina de vara "Nae Leonard",, Galati
29 Iulie 2017 // 30 Lei LEI

The Acoustic Yard reprezinta o serie de concerte acustice cu artisti si trupe consacrate ce vor avea loc intr-un spatiu din inima Galatiului, Gradina de vara Leonard a Teatrului Muzical Nae Leonard, un loc plin de traditie in gazduirea si organizarea de concerte.

Concertele vor incepe pe 29 Iulie cu un show garantat Implat Pentru Refuz si vor continua pe tot parcursul verii.

Biletele se gasesc in avans pe iaBilet.ro si au pret special de presale pana in ziua concertului:

Albumul Live @ Unirii5 a luat fiinta in toamna anului 2015, cand am fost invitati sa sustinem un concert acustic in gradina de la Unirii5. Am cantat piese care pentru noi inseamna foarte mult si pe care am vrut sa le oferim publicului intr-o alta nuanta. A fost o experienta fantastica atat pentru noi cat si pentru cei prezenti la concert. Nestiut de noi a fost faptul ca inginerul nostru de sunet, Utu Pascu, a intregistrat intreg concertul. Am primit un val de reactii pozitive si asta ne-a entuziasmat sa transpunem inregistrarea intr-un album de sine statator: ACUSTIC (LIVE @ UNIRII5).

In 2016 am decis sa impartasim experienta cu un public cat mai larg si astfel a luat nastere un turneu acustic ce a cuprins mai multe orase din tara precum: Timisoara, Arad, Bucuresti, Suceava, Buzau, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Botosani. Pentru ca experienta sa fie unica si personala in fiecare locatie, am hotarat sa interpretam piesa Apus diferit in fiecare oras, alaturi de un talent local care sa isi imprime personalitatea pe melodie. A fost o experienta unica de fiecare data, iar acum dorim sa o impartasim cu voi la Backyard Acoustic Season. Ne vedem la concert!\" - IPR

In perioada urmatoare vor fi anuntati artistii care vor completa lineup-ul seriei de concerte.

Open Doors 19:00

Un eveniment marca Zodiar.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D