BestMusic.ro » Concerte » Concert acustic Vita de Vie pe terasa Flavours in the Garden

Concert acustic Vita de Vie pe terasa Flavours in the Garden

Concert acustic Vita de Vie pe terasa Flavours in the Garden
Șoseaua București-Ploiești 2B, București 077190, Bucuresti
14 August 2020 // 200-400 LEI

 August aduce, la Flavours in The Garden, cel mai mare concert Vita de Vie din acest an.

Si pentru ca totul se intampla sub umbrela #UnpluggedNights,ce putea fi cantat, daca nu ACUSTIC?

Mergand uneori pana la clasic, swing sau bossanova, ACUSTIC inseamna cele mai reprezentative melodii Vita de Vie, reorchestrate intr-o maniera unica. Folosind doar instrumente naturale precum pianul, violoncelul, contrabasul, flautul, cavalul, o serie de chitari acustice neconventionale si percuti etnice, proiectul ACUSTIC, lansat in 2012, a devenit parte integranta din personalitatea Vita de Vie, alaturi de ELECTRIC si SIMFONIC. 

„Am dezbracat melodiile vechi de hainele pe care le purtau si am incercat sa le decantam intr-o forma cat mai apropiata de starea lor originara, cea de emotie. De acolo, am construit cu grija si abnegatie albumul ACUSTIC. A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens. – Adrian Despot

Biletele se vor putea achizitiona de pe iabilet.ro pe pachete cu locuri la masa de 2 sau de 4 persoane. Veti putea cumpara pachetul ”Masa de doua persoane” la 200 de lei (2 bilete la masa de doua persoane) si pachetul ”Masa de patru persoane” la 400de lei (4 bilete la o masa de 4 persoane). Mesele vor fi distantate conform normelor in vigoare. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, insa te incurajam sa vii la concert impreuna cu cei dragi. 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D