BestMusic.ro » Concerte » Concert Akcent pe terasa Hard Rock Cafe

Concert Akcent pe terasa Hard Rock Cafe

Concert Akcent pe terasa Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
23 Octombrie 2020 // 25-40 LEI

 Adrian Sina si trupa Akcent duc povestea mai departe, in data de 23 octombrie, de la ora 20.30, la Hard Rock Cafe. Concertul va avea loc pe terasa si aduce in prim-plan hituri clasice Akcent, dar si melodii din topurile actuale.

Adrian Sina este unul dintre cei mai prolifici si de succes artisti si producatori romani. Cu peste 3,5 milioane de fani in toata lumea, piesele lansate de acesta atat solo, cat si sub numele Akcent, au depasit un miliard de vizualizari.

Debutul sau in muzica a avut loc in 1999, fiind unul dintre fondatorii Akcent, una dintre cele mai faimoase trupe din industria autohtona. Trupa a devenit cunoscuta odata cu single-ul “Ti-am Promis”, lansat in 2001, extras de pe albumul de debut - "In Culori", ce a fost certificat cu discul de platina in mai putin de o luna de la lansare. O serie de hituri locale lansate la scurt timp dupa, au propulsat Akcent la statutul de staruri, cucerind piata internationala odata cu lansarea single-ului “Kylie”, versiunea in limba engleza a piesei “Dragoste de inchiriat”. “Kylie" a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, “That’s My Name”, “Stay With Me” si “My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

Videoclipurile artistului au adunat peste un miliard de vizualizari, in timp ce mai multe piese au fost lansate fie ca single, fie incluse in diferite compilatii ale unor case de discuri internationale, printre care si Warner Music Group, Universal Music Group si Ministry of Sound.

“Rita”, cea mai recenta piesa lansata, a pregatit terenul pentru #Akcent20, anul trecut insemnand celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Categoria I: 40 de lei, cu loc la masa pe terasa, aproape de scena (doar 30 de bilete)

- Categoria II: 25 de lei, cu loc la masa pe terasa

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteti cumpara si in ziua concertului la intrare, in limita locurilor disponible.

Eveniment recomandat de Magic FM.

Ca sa (ne) fie bine, avem grija in continuare:

 Am redus locurile cat sa ne bucuram de evenimente in siguranta si accesul se face doar pe baza de rezervare;

Iti punem la dispozitie meniuri digitale si plata cu cardul pentru o experienta contactless;

Te asteptam cu acelasi zambet larg in spatele mastilor de protectie si te incurajam sa porti si tu masca cand nu stai la masa;

Distanta intre mese este de 2 m, iar rezervarile sunt de maximum 6 persoane la aceeasi masa. Exceptie fac cazurile cand vii insotit de membrii familiei, persoane cu care locuiesti in aceeasi casa.

Purtam manusi si pastram distanta de siguranta fata de oaspeti. Pastreaza si tu distanta de 1.5 m fata de alte persoane.

Dezinfectam frecvent toate suprafetele si am montat dispensere de igienizare a mainilor in toate zonele comune.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D