BestMusic.ro » Concerte » Concert Al Di Meola la Sala Palatului pe 20 mai la Sala Palatului

Concert Al Di Meola la Sala Palatului pe 20 mai la Sala Palatului

Concert Al Di Meola la Sala Palatului pe 20 mai la Sala Palatului
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
20 Mai 2017 // 99-159 Lei LEI

Adept al portului lejer si asigurat prin excelenta de ale sale maini magice, compozitorul si chitaristul de jazz-fusion - AL DI MEOLA - va concerta pe data de 20 MAI, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00. Respectabilul artist american (de origine italiana), va interpreta compozitii noi, dar, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney.

AL DI MEOLA, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie inedita de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile in bijuterii de nepretuit. 

Portile se vor deschide la ora 19.00!

O adevarata oaza de inspiratie, o cariera impresionanta de peste 40 de ani, Al Di Meola a fost si este o constanta. Elegant atat in muzica cat si in comportament, un chitarist de jazz-fusion care nici pana in acest moment nu poate fi egalat, ramane artistul inovator ce mereu este in cautarea sineului prin muzica.

Cel mai nou albumul “Elysium” (2015) este rezultatul suferintelor si bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest nou material nu se aseamana deloc cu niciunul si nici nu este in ton cu ce ati fost obisnuiti din partea mea, mai completeza chitaristul. “Elysium” este esenta tuturor albumelor lansate pana acum de chitaristul american! 

Cu aceasta ocazie, va invitam sa-l ascultati!

AL DI MEOLA, printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, i-a influentat pe: Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex - chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.

A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder si multi multi altii.

 Biletele se gasesc pe la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria 1 - 299 lei

Categoria 2 - 199 lei

Categoria 3 - 159 lei

Categoria 4 - 99 lei

Categoria 5 - 59 lei

 

IMPORTANT!! Primele 300 de bilete beneficiaza de o reducere de 10 %, astfel:

• Categoria 1 - 233 lei

• Categoria 2 - 179 lei

• Categoria 3 - 143 lei

• Categoria 4 - 89 lei

• Categoria 5 - 53 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro : Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say shops partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, Club Vintage si Deko pub precum si in ziua concertului la intrare.