BestMusic.ro » Concerte » Concert Alb Negru @ #FAMILYFEST Island

Concert Alb Negru @ #FAMILYFEST Island

Concert Alb Negru @ #FAMILYFEST Island
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni, Bucuresti
22 August 2020 // 31.79-158.93 LEI

 Vremuri noi, trupa noua...vesti bune!

Suntem bucurosi sa va anuntam primul concert Alb Negru in noua lor formula, alaturi de prietenii si colaboratorii lor de suflet, cu care au lansat multe melodii de succes, Ralflo si Rares Varniote.

Asadar, sambata, 22 august, incepand cu ora 20:00, Alb Negru va invita la FamilyFest Island pentru un concert de zile mari.

Hai si tu pe taramul magic #FAMILYFEST Island, sa cantam si sa dansam impreuna!

Bun venit pe taramul magic #FAMILYFEST Island! Si spunem taram magic pentru ca timpul petrecut impreuna cu familia este cel mai pretios. Aici gasiti activitati specifice pentru cei mici dar si pentru cei mari, pentru bunici, parinti si copii.

Evenimente in aer liber pentru toata familia in centrul Bucurestiului, Sector 2.

Locatie: Insula de pe Lacul Fundeni.

Accesul in locatia #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protectie.

Capacitatea maxima admisa de lege, este de 500 persoane.

Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de catre Guvernul Romaniei.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D