BestMusic.ro » Concerte » Concert Alifantis & ZAN pe 4 noiembrie la Hard Rock Cafe

Concert Alifantis & ZAN pe 4 noiembrie la Hard Rock Cafe

Concert Alifantis & ZAN pe 4 noiembrie la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
04 Noiembrie 2021 // 94-124 LEI

 Joi, 4 noiembrie, va invitam la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show de poveste cu Nicu Alifantis si trupa sa pentru a va prezenta show-ul "Alifantis & ZAN 25 de ani".

Nicu Alifantis a debutat in muzica la 19 ani la Teatrul „Maria Filotti” din Braila, iar vasta sa experienta muzicala si teatrala de peste 45 de ani a semnat muzica pentru numeroase spectacole de teatru consecrate, in paralel construindu-si propriul stil artistic inspirat din versurile marilor poeti romani, dar si creatii proprii, dobandindu-si astfel locul printre cei mai prolifici cantautori contemporani.

Marca Alifantis & Zan si-a croit propriul drum muzical ce porneste inca din 1995, cei doi artisti, cu deosebita lor afinitate artistica, provin din zone muzicale diferite, cu personalitate artistica puternic individualizata, si totusi reusesc impreuna sa atinga noi cote de performanta in concertele lor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 119 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 89 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 89 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 124 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 94 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 94 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati sa sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D