BestMusic.ro » Concerte » Concert Alternosfera la Arenele Romane pe 17 septembrie

Concert Alternosfera la Arenele Romane pe 17 septembrie

Concert Alternosfera la Arenele Romane pe 17 septembrie
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
17 Septembrie 2021 // 62-160 LEI
06.09.2021

 Alternosfera la Arenele Romane: Program si reguli de acces

 Pe 17 septembrie 2021 Alternosfera revine la Bucureti cu un mare concert la Arenele Romane. Aa cum ne-am obinuit deja, i acest eveniment va beneficia de o producie speciala, cu sunet, lumini i proiecii dedicate, iar trupa va susine un program extins. In deschidere vor canta Roadkill Soda si Cosmos in Buzunar.

ACCESUL LA CONCERT

Dragii nostri, in lumina noilor modificari ale capacitatilor si conditiilor de participare la concertele open air emise de autoritati, am adaugat pentru acest eveniment si optiunea de va prezenta si cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR facut in ultimele 72 de ore, teste facute in locatii ACREDITATE dar si cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii), toate acestea pe langa dovada de vaccinare printata pentru fanii deja vaccinati pana la data de maxim 7 Septembrie. 

Spard Team vor avea si un centru de testare rapida la intrare. Puteti cumpara teste rapide de pe iabilet.ro si veni cu tichetul preplatit la centrul acestora.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert. 

1. PROGRAM

18:00 - Open Doors

Cosmos in Buzunar 19:00 - 19:30

Roadkill Soda 20:00 - 20:30

Alternosfera - 21:00 - 23:00 

2. REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 18:00 iar concertele incep la ora 19:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea formatiile preferate. Concertul are loc in aer liber.

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

 Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare de la Arenele Romane toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

3. CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

 - Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

 - Accesul in zonele de Golden Circle si VIP se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces si in zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle si nici la zona VIP

4. JETOANE 

- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. 

- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

5. BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele costa:

- Acces General: 74 de lei

- la intrare biletele costa 90 lei - Acces General 

Zona Acces General ofera locuri atat in picioare cat si cu loc in sectoarele K si E. Daca veti cumpara un bilet Acces General, puteti sa stati unde doriti (sau in picioare sau jos). 

Un eveniment BestMusic Live Concerts, E.rent i Sphere Records, powered by ROCK FM

mai mult
30.06.2021

Concert Alternosfera la Arenele Romane pe 17 septembrie

  Pe 17 septembrie 2021 Alternosfera revine la Bucuresti cu un mare concert la Arenele Romane. Asa cum ne-am obisnuit deja, si acest eveniment va beneficia de o productie speciala, cu sunet, lumini si proiectii dedicate, iar trupa va sustine un program extins.

Biletele au urmatoarele preturi:

Earlybird -  primele 300 de bilete: 59 lei - Acces General / 85 lei - Golden Circle / 129 lei – VIP;

Presale - urmatoarele 300 de bilete : 69 lei - Acces General / 95 lei - Golden Circle / 139 lei – VIP;

Sale: 74 lei - Acces General / 105 lei - Golden Circle / 149 lei – VIP;

La acces: 90 lei - Aces General / 120 lei - Golden Circle / 160 lei – VIP. 

Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitata la 500 de bilete. Zona VIP se afla la inaltimea de 2 metri, pe o platforma si are bar dedicat. Fanii din zona VIP au acces mai rapid in loatie si un giftpack.  Show-ul are loc in aer liber. 

La pretul tuturor biletelor se adauga si comisionul de emitere bilet de 5 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit in zonele Acces General si Golden Circle daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, E.rent si Sphere Records, powered by ROCK FM

mai mult