BestMusic.ro » Concerte » Concert An Theos pe 17 martie la Fabrica

Concert An Theos pe 17 martie la Fabrica

Concert An Theos pe 17 martie la Fabrica
17 Martie 2017 // 15-25 Lei LEI

Data de 17 martie le va oferi fanilor An Theos o seara speciala. Trupa a pregatit un concert impartit in doua parti: una acustica si una electrica. Cu sprijinul Rusidava Music si cu gazduirea Clubului Fabrica sunteti asteptati la o seara de poveste.

Pretul biletelor vor fi in presale de 15 lei si 25 lei la intrare prin Ia Bilet.

Trupa a luat fiinta in primavara anului 2010. Stilul abordat este folk-metal, piesele fiind conceptuale si imbinand traditiile romanesti cu muzica rock de calitate. Formatia este alcatuita din 8 membrii cu experienta, studiile muzicale si activitatea cu alte trupe punandu-si amprenta asupra compozitiilor. An Theos a participat la multe evenimente atat in tara (Folk & Metal Fest, Padina Fest, Metalhead Meeting etc) cat si in strainatate (Italia, Ungaria, Bulgaria, Cehia).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D