BestMusic.ro » Concerte » Concert Andrea Bocelli in Bucuresti

Concert Andrea Bocelli in Bucuresti

Concert Andrea Bocelli in Bucuresti
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
25 Mai 2013 // 150 lei - 1400 lei LEI
24.05.2013

Andrea Bocelli la Romexpo, Bucuresti: tot ce trebuie sa stii daca mergi la concert

Sambata, pe 25 mai 2013 va urca pentru prima oara pe o scena in aer liber din Romania cel mai iubit tenor din lume! Andrea Bocelli va concerta la Romexpo Bucuresti alaturi de invitatii sai speciali: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, Dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Orchestra Nationala Radio, Corul Radio si Cezar Ouatu.

ACCES:

Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului), incepand cu ora 18.00. Concertul va incepe in jurul orei 20.00.

Cum ajungi la Romexpo si cum intri la eveniment?

La Romexpo se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport:

- tramvai: 41 si 42;

- linii RATB: 105, 148, 149, 261, 304, 330, 331, 361;

- metrou: Statia Aviatorilor;

- accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare C. Exista o singura poarta de acces;

- copiii sub 7 ani au acces gratuit.

HARTA ACCES: (click pe poza pentru a mari)

concert andrea bocelli acces

ESTE INTERZIS:

accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi, umbrele, animale de companie. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje, rucsacuri sau alte obiecte voluminoase. Avand in vedere ca este un eveniment in aer liber, in caz de ploaie spectatorilor le este recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie, accesul cu umbrele nefiind permis.

PAZA SI SECURITATE:

Participantii la eveniment sunt obligati sa se supuna controlului corporal.

FACILITATI:

Food & Drinks: locatia dispune de numeroase baruri

Nota: toate produsele vor fi comercializate doar in baza unor jetoane valorice, ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

BILETE

Ultimele bilete la concert se pot gasi azi in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket. Vanzarea online se incheie vineri la ora 18.00. Pentru a le inlesni fanilor accesul la spectacol, sambata incepand cu ora 10:00 se va deschide  un punct de vanzare de bilete si la Romexpo la intrarea in parcarea C (Bd. Expozitiei)!

Alte informatii si eventualele modificari se pot gasi pe www.projectevents.ro.

 Andrea Bocelli, „legenda noului mileniu” va ajunge in premiera la Bucuresti pe 25 mai 2013 pentru a-i incanta pe romani cu piese precum „Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”.      

Concertul Andrea Bocelli va avea loc in aer liber pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei. Organizatori: Project Events, European Event Service, Pentagon Music Management.

mai mult
17.05.2013

Andrea Bocelli si Angela Gheorghiu, in topul celor mai buni cantareti de opera ai tuturor timpurilor

Cei doi artisti ce vor urca pe scena de la Romexpo pe 25 mai 2013 - Andrea Bocelli si Angela Gheorghiu se afla in topul celor mai buni 12 cantareti de opera ai tuturor timpurilor! In afara de cei doi, pe lista mai apar nume precum Luciano Pavarotti, Enrico Caruso, Jussi Björling, Mario Lanza, Grace Bumbry, Anthony Kearns, Rene Flemming, Maria Callas, Beniamino Gigli, Dmitry Hvorostovsky.

Andrea Bocelli nu este numai un mare tenor, ci si o mare legenda! Este cel mai iubit tenor din lume iar semnatura vocii lui este recunoscuta de toata lumea. Andrea Bocelli este una dintre cele mai mari embleme ale celui de-al treilea mileniu, ca marturie stand steaua sa de pe Hollywood Walk of Fame. Bocelli detine o multime de premii si distinctii, printre care: „Best Singer Of The Year”, „Best Seller Of The Year”, „Best Italian Singer”, „Best Classical Interpretation”, „Album Of The Year”, „World’s Best-Selling Classical Artist”, „America Award”, „Bestseller Of The Year”. In 1998 Andrea Bocelli a fost ales de revista „People” ca fiind unul dintre cei mai frumosi 50 de oameni de pe planeta. Nominalizarea sa din anul 1999 la Premiile Grammy pentru „Best Artist” marcheaza un eveniment special, fiind pentru prima data cand un artist de muzica clasica este nominalizat la aceasta categorie, in 38 de ani. Marele tenor detine si cateva decoratii: „Ordinul National de Merit al Republicii Italiene in grad de Mare Ofiter” si cel mai important ordin al Republicii Dominicane, o medalie cu grad de Mare Ofiter din partea presedintelui, pentru contributia maestrului

Soprana Angela Gheorghiu este in acest moment una dintre cele mai renumite si apreciate soprane! De la debutul sau din 1990, a detinut roluri principale in marile opere ale lumii. A cantat de-a lungul carierei in orase precum New York, Los Angeles, Londra, Viena, Amsterdam, Berlin, Milano, Tokyo. La Londra, la Royal Opera House din Covent Garden a cantat pentru prima data in mult aclamata "La Traviata" in 1994, atunci cand BBC a difuzat aceasta opera. "S-a nascut o stea" remarca presa in acea perioada. Pentru cariera ei stralucita, Angela Gheorghiu a primit foarte multe distinctii printre care "La Medaille Vermeille de la Ville de Paris", titlurile de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor, dar si de Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor acordate de catre Ministerul Francez al Culturii, respectiv de catre autoritatile tarii sale natale. In decembrie 2010, Angela a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii de Arte din Iasi si ordinul national Steaua Romaniei - cea mai inalta decoratie acordata de Presedintele Romaniei. In octombrie 2012, artista a primit si decoratia regala „Nihil Sine Deo” de la Majestatea Sa Regele Mihai I, onorand contributia la promovarea culturii romanesti in lume.

Angela Gheorgiu este invitata speciala a lui Andrea Bocelli in concertul ce va avea loc la Bucuresti pe 25 mai. Alaturi de cei doi vor performa si soprana Paola Sanguinetti, Dirijorul Marcello Rota, Corul Radio, Orchestra Nationala Radio, grupul DIV4S, grupul CARisMA si Cezar Ouatu. 

Biletele au preturi cuprinse intre 150 lei si 1400 lei si sunt disponibile in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket.

Concertul Andrea Bocelli va avea loc in aer liber pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei. Organizatori: Project Events, European Event Service, Pentagon Music Management.

mai mult
13.05.2013

Au inceput repetitiile pentru concertul Andrea Bocelli de la Bucuresti (video)

La Sala Radio din Bucuresti au avut loc repetitiile pentru concertul pe care il va sustine cel mai iubit tenor din lume! De vreme ce mult asteptatul concert cu Andrea Bocelli si invitatii sai se apropie, au avut loc si primele repetitii pentru acest mare eveniment. Celebrul dirijor Marcello Rota a venit in Romania special pentru a repeta impreuna cu Orchestra Nationala Radio si Corul Radio!

Cine e Marcello Rota?

Multa lume nu stie, dar dirijorul Marcello Rota este verisor cu unul dintre cei mai mari compozitori italieni de muzica de film - Nino Rota, cel care a compus muzica de film pentru Federico Fellini, Luchino Visconti, Franco Zeffirelli si Francis Ford Coppola. Tot el a compus alaturi de Ennio Morricone si soundtrack-ul de la „Nasul”. Marcello Rota a condus de la pupitrul de dirijor mari orchestre ale lumii precum cele din Munchen, Torino, Moscova, Sidney, Hollywood si multe, multe altele. Acum a venit randul Orchestrei Nationale Radio si al Corului National Radio sa se poata mandri ca vor fi conduse de Marcello Rota. In 2004 Rota a devenit Principalul Dirijor Invitat al Orchestrei Nationale Simfonice a Cehiei.

Despre Corul Radio

Fondat in 1940, Corul Academic Radio s-a impus in scurt timp ca o formatie de elita ce a efectuat turnee in Germania, Bulgaria, Spania, Grecia, Cipru, Israel etc., colaborand adesea cu orchestre de renume sub baghete de prestigiu din tara si din strainatate. Ceea ce este mai putin stiut este faptul ca si Artanu (Adrian Plesca) fostul membru din Timpuri Noi si Partizan, este din 1990 membru in acest cor.

Despre Orchestra Nationala Radio

Profilul, repertoriul si istoria Orchestrei Nationale Radio definesc de aproape un secol cultura nationala pe planul creatiei, interpretarii si difuzarii muzicii din Romania. Orchestra Nationala Radio a colaborat de-a lungul timpului cu solisti vocali celebri precum Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Montserat Caballe, Angela Gheorghiu, Ileana Cotrubas, Jose Carreras…

 Pentru prima oara in Romania, pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti, in aer liber, romanii vor avea sansa de a petrece o seara unica in compania „Legendei noului mileniu” (cum a fost denumit Andrea Bocelli de catre marii critici ai lumii) si sa asculte live melodii precum: „Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”. Alaturi de maestru, Dirijorul Marcello Rota, Corul National Radio si Orchestra Nationala Radio, pe scena vor mai urca: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, grupul DIV4S, grupul CARisMA si Cezar Ouatu.  

Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe Andrea Bocelli si invitatii sai, biletele au preturi cuprinse intre 150 lei si 1400 lei si sunt disponibile in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria,  Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket.

Concertul Andrea Bocelli va avea loc in aer liber, pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei.

 Organizatori: Project Events, European Event Service, Pentagon Music Management.

Repetitii pentru concertul Andrea Bocelli (video)

mai mult
08.05.2013

Concert Andrea Bocelli la Bucuresti: o categorie de bilete este sold-out

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului - show-ul in premiera in Romania al lui Andrea Bocelli a starnit un interes aprins printre iubitorii de muzica. Biletele de la categoria V (250 de lei) au fost epuizate, anunta organizatorii!

Cele mai scumpe bilete (cele de 1400 de lei) vor fi si ele epuizate in curand. In prezent se mai gasesc bilete la urmatoarele categorii: Categoria VIP (1400 lei), Categoria I (900 lei), Categoria II (750 lei), Categoria III (550 lei), Categoria IV (350 lei), Zona In Picioare/fara loc (150 lei).

Pe 25 mai la Romexpo Bucuresti romanii se vor bucura de vocea celui mai iubit tenor din lume. Acesta va fi insotit de invitatii sai speciali: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio si Orchestra Nationala Radio.

Cei care doresc sa achizitioneze bilete se pot adresa urmatoarelor magazine: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria,  Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket.

Preturile biletelor sunt:
Zona VIP – 1400 lei
Categoria I – 900 lei
Categoria II – 750 lei
Categoria III – 550 lei
Categoria IV – 350 lei
Categoria V – 250 lei SOLD OUT
Zona In Picioare (fara loc) – 150 lei

Concertul Andrea Bocelli va avea loc pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei. Organizatori: Project Events, European Event Service, Pentagon Music Management.

mai mult
11.03.2013

Andrea Bocelli la Romexpo: Angela Gheorghiu, Cezar Ouatu si alti muzicieni canta in deschidere

Concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo se transforma intr-un adevarat festival al muzicii de calitate. Cu fiecare zi lista de invitati speciali ai maestrului se mareste. Daca pana ieri pe lista se aflau doar cele patru soprane de la DIV4S, iata azi Andrea Bocelli continua seria de surprize cu alte nume sonore din muzica clasica internationala dar si din Romania: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio precum si Orchestra Nationala Radio.   

Angela Gheorghiu s-a nascut in Adjud si a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti unde a studiat cu remarcabila Mia Barbu. Angela Gheorghiu si-a facut debutul international in 1992 la Royal Opera House din Londra in La Boheme. Printre cele mai importante aparitii din ultimii zece ani se numara La Rondine si Pagliacci de la Royal Opera House, Romeo et Juliette la Choregies d’Orange si la Festivalul de la Salsburg, Faust la Metropolitan Opera New York si multe altele. Aplaudata de milioane de fani de pe intreg mapamond, Angela Gheorghiu primeste numeroase recunoasteri din partea criticilor de gen, fiind recompensata cu numeroase dinstinctii si premii.

Soprana Paola Sanguinetti a absolvit conservatorul de muzica „Arrigo Boito”. In 1994 castiga a cincisprezecea editie a competitiei „Mattia Battistini” in Rieti si astfel i se deschid portile recunoasterii internationale a talentului sau. Din 1997 incepe sa colaboreze constant cu Andrea Bocelli, alaturi de care sustine concerte in turneul din Europa iar in 1998 in turneul din America, cu concerte in Miami, New York, Rio de Janeiro, Buenos Aires.

Un alt invitat de seama al maestrului este nimeni altul decat dirijorul Marcello Rota. In cariera sa impresionanta, Marcello Rota a condus de la pupitrul de dirijor marile orchestre ale lumii, incantand audienta de fiecare data.
 

Grupul CARisMA a luat fiinta in anul 2011, dupa ce doi talentati chitaristi au lasat de-o parte ambele cariere solo remarcabile: Magdalena Kaltcheva si Carlo Corrieri. Acestia combina tehnica lor extraordinara cu sunetul modern si inovator, rezultatul fiind un stil natural, care stabileste o noua directie in muzica.
 

Un alt roman, Cezar Ouatu - castigatorul Eurovision Romania va urca pe scena de la Romexpo alaturi de maestrul Andrea Bocelli.

Orchestra Nationala Radio vine sa completeze ilustra lista a invitatilor tenorului Andrea Bocelli. Cu o traditie de aproape un secol, Orchestra Nationala Radio a avut la pupitrul sau maestrii artei dirijorale romanesti precum Ionel Perlea, Constantin Silvestri, Horia Andreescu, dar si invitati precum George Enescu, Carlo Zecchi, Kurt Masur si multi altii. Orchestra Nationala Radio a acompaniat solisti vocali celebri precum Montserat Caballe, Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Ileana Cotrubas, Jose Carreras si Angela Gheorghiu.

Corul Radio a fost infiintat in 1940, ajungand in scurt timp unul dintre cele mai apreciate coruri din Europa. In lunga cariera, Corul Radio a efectuat turnee in Germania, Bulgaria, Spania, Grecia, Israel, colaborand  adesea cu orchestre de renume din tara si strainatate.

Iata, pe 25 mai la Romexpo Bucuresti romanii se vor bucura de compania selecta a lui Andrea Bocelli si a invitatilor sai speciali si vor asculta pentru prima oara live melodii precum: ’Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”, dar si piese de pe noul album.

 Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe Andrea Bocelli si invitatii sai, mai sunt bilete disponibile in urmatoarele locatii:  Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria,  Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket.

 Preturile biletelor sunt:

Zona VIP – 1400 lei
Categoria I – 900 lei
Categoria II – 750 lei
Categoria III – 550 lei
Categoria IV – 350 lei
Categoria V – 250 lei
Zona In Picioare (fara loc) – 150 lei

Concertul „ANDREA BOCELLI” va avea loc pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de  Project Events, European Event Service si Pentagon Music Management.

mai mult
06.03.2013

Cezar Ouatu va deschide concertul Andrea Bocelli de la Bucuresti

Supranumit  “The Voice” datorita timbrului sau inconfundabil, Cezar este unul dintre artistii pentru care muzica este mai mult decat o pasiune, este un crez caruia i s-a dedicat inca de la varsta de 6 ani.

Prezent pe scena muzicala internationala inca din perioada studiilor la conservatorul din Milano, vocea lui Cezar a fost remarcata de artisti cu nume sonore, alaturi de care a avut colaborari de exceptie.

Recent, The Voice a fost invitat sa cante alaturi de celebrul Andrea Bocelli pe scena Romexpo, in cadrul concertului pe care artistul urmeaza sa il sustina la Bucuresti.

“Muzica este mai presus de orice traire, prin muzica poti exprima orice sentiment sau stare. Prin muzica poti atinge cerul, poti trai imposibilul si iti poti indeplini orice vis. Andrea Bocelli este un artist desavarsit, un om pe care il respect extraordinar, iar propunerea de a canta pe aceeasi scena cu el este unul dintre cele mai arzatoare dorinte”., povesteste Cezar

Anul acesta, Cezar a facut o surpriza tuturor fanilor sai si a decis sa participe la selectia nationala Eurovision 2013.

Calificat in finala nationala Eurovision 2013 ce se va desfasura  la Bucuresti, Cezar ii indeamna pe toti fanii  Eurovision, ai genului pop-opera si ai piesei “It’s My Life”, sa voteze 07 in data de 9 martie. Tinutele lui Cezar, au fost create de catre celebrul Catalin Botezatu iar cele ale sopranei Alexandra Spireanu si ale celor 4 dansatori au fost asigurate de catre cunoscutul designer Stefan Musca.

mai mult
17.12.2012

Concert Andrea Bocelli la Bucuresti: 25% reducere din pretul biletelor pe 19 si 20 decembrie

Decembrie e luna cadourilor si fiecare asteapta daruri mai mari sau mai mici de la Mos Craciun. Anul acesta, Project Events imbraca celebrul costum pentru doua zile; pe 19 si 20 decembrie aduce tuturor un cadou de suflet: reducere 25% din pretul biletelor* pentru concertul extraordinar Andrea Bocelli.

Dupa ce ani de zile zeci de mii de romani au completat petitii online cu speranta de a convinge organizatorii de evenimente sa il aduca pe marele tenor Andrea Bocelli in Romania, iata ca pe 25 mai 2013 la Romexpo fanii romani au sansa sa il vada si asculte live pe inegalabilul Andrea Bocelli.

Alaturi de Project Events pe 19 si 20 decembrie puteti deveni chiar voi Mos Craciun pentru toate persoanele speciale din viata voastra, oferindu-le un bilet la concertul anului 2013.

Doar pe 19 si 20 decembrie poti cumpara pentru cei dragi bilete* la concertul Andrea Bocelli cu reducere de 25% din urmatoarele locatii: magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center (parter) si din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Sala Palatului, BiletFan si Magazinul Muzica.

Daca sunteti inzapeziti sau e prea frig afara, nu va faceti griji. Organizatorii au pentru dumneavoastra solutia ideala: intrati online pe www.biletoo.ro sau www.blt.ro, comandati biletele dorite si in cel mai scurt timp cadoul perfect va fi sub bradul dumneavoastra.

Reducerea de 25% se va aplica urmatoarelor categorii de pret:
Categoria   I – 900 lei - pret redus 675 lei
Categoria  II – 750 lei - pret redus 560 lei
Categoria III – 550 lei - pret redus 410 lei
Categoria IV – 350 lei - pret redus 260 lei
Categoria  V – 250 lei - pret redus 185 lei
Zona In Picioare (fara loc) – 150 lei - pret redus 110 lei

  *singura categorie de pret care nu intra in promotie si nu va fi supusa reducerii de 25% este categoria VIP.  

Concertul Andrea Bocelli va avea loc pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de  Project Events si European Event Service.

mai mult
11.10.2012

Concertul Andreea Bocelli isi schimba data si se muta la Romexpo!  

Organizatorii concertului Andreea Bocelli de la Bucureti, programat pe 10 mai 2013 in Piata Constiutiei, anunta schimbarea datei si locului de desfasurare a acestuia. Concerul va avea loc pe data de 25 mai la Romexpo Bucuresti!

"Dupa ce romanii au asteptat ani intregi un concert sustinut live de Andrea Bocelli, imediat dupa anuntarea acestuia s-au grabit sa isi achizitioneze bilete cat mai aproape de idolul lor. Si cum cererile de bilete au depasit toate asteptarile, organizatorii concertului - Project Events, au fost nevoiti sa schimbe locatia, pentru ca un numar mai mare de romani sa aiba ocazia sa il asculte live pe unicul si inegalabilul Andrea Bocelli." anunta comunicatul oficial.

Toate biletele achizitionate raman valabile, pastrandu-si de asemenea si pozitionarea fata de scena. Schimbarea locatiei concertului este o veste buna pentru romanii care doreau sa achizitioneze bilete cat mai aproape de scena, intrucat noua locatie - Romexpo Bucuresti, datorita spatiul vast, permite un numar mai mare de bilete in imediata apropiere a scenei, iar incepand de azi toti doritorii isi pot achitiona biletul dorit.

Este pentru prima oara cand cel mai iubit tenor din lume va concerta in Romania! Concertul artistului se anunta inca de pe acum unul de zile mari, din care nu vor lipsi „Time to Say Goodbye”, „Vivo Per Lei” sau “Nessun Dorma”… A fost nevoie de mai mult de un an de negocieri pentru a convinge managementul artistului sa il aduca in tara noastra pe Andrea Bocelli.

Inzestrat cu una dintre cele mai deosebite voci din lume si avand o cariera fenomenala marcata de aceeasi masura a unicitatii, Andreea Bocelli a intrepatruns cu succes  muzica clasica cu cea  comerciala. De-a lungul timpului, Bocelli a scris cateva pagini in istoria muzicala atingand cele mai inalte pozitii ale topurilor internationale, vanzand zeci de milioane de albume in intreaga lume. Prezenta sa in cele mai inalte pozitii ale topurilor este unica si incontestabila, patru dintre albumele sale ajungand simultan in topurile US, cucerindu-si audienta din toate colturile lumii cu vocea sa formidabila dar si cu pasiunea cu care isi interpreteaza fiecare melodie.

Toti admiratorii artistului trebuie sa stie ca biletele au preturi cuprinse intre 150 de lei si 1400 de lei si  se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

mai mult
27.08.2012

Concert Andrea Bocelli in Bucuresti

Andrea Bocelli va va concerta pe 10 mai 2013 in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul extraordinar este organizat de Project Events si European Events Service.

De-a lungul anilor au curs rauri de cerneala in presa romaneasca speculand despre un posibil concert Andrea Bocelli in Romania. Fanii au semnat petitii online in incercarea de a convinge organizatorii de concerte sa il aduca pe marele artist.

Andrea Bocelli s-a nascut pe 22 septembrie 1958 in Lajatico, intr-o familie de fermieri. La varsta de 6 ani incepe sa ia lectii de pian, flaut si saxofon. Din nefericire copilaria sa a fost marcata de un eveniment nefericit. Nascut cu glaucom grav, artistul orbeste total la doar 12 ani, in urma unui accident survenit in timpul unui meci de fotbal. La scurt timp dupa accident castiga prima sa competitie muzicala „Margherita d’Oro in Viareggio” cu melodia „O sole mio”.

Cariera sa isi are debutul la Festivalul San Remo, in 1994 la sectiunea „Nouveniti” unde castiga cu melodia „Calmo della Sera”. Imediat dupa festival, Bocelli lanseaza primul sau album de debut ce poarta numele melodiei castigatoare.

Recunoasterea internationala vine in 1996 odata cu lansarea melodiei  „Con te Partiro”, care ulterior va fi rescrisa pentru a fi cantata in duet cu Sarah Brightman si redenumita „Time to Say Goodbye”, melodie ascultata in toate colturile lumii.  Albumul intitulat „Romanza” ce cuprinde melodia pe care milioane de fani voiau sa o asculte la infinit a depasit toate recordurile de vanzari. In 1997 isi face debutul si in opera, interpretand cu succes  parti din Madame Butterfly si Tosca.

Desi iubeste muzica, initial Andrea Bocelli s-a pregatit pentru o cariera de avocat. El a obtinut titlul de Doctor in avocatura si chiar a lucrat o perioada ca avocat la curtea de justitie din Pisa. De-a lungul timpului, cu fiecare concert sustinut, reactiile oamenilor din public l-au convins ca adevarata sa menire este de a incanta si emotiona oamenii prin melodiile pe care le interpreteaza cu atata pasiune.

Pentru prima oara in Romania pe 10 mai 2013 in Piata Constitutiei vom avea sansa sa petrecem o seara unica de mai in compania „Legendei noului mileniu”, cum a fost denumit Andrea Bocelli de marii critici ai lumii si sa fredonam alaturi de maestru, melodii precum: „Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”.

Pentru toti cei ce isi doresc sa-l asculte live pe Andrea Bocelli, biletele se vor pune in vanzare incepand de astazi 27 august 2012 si vor putea fi pot cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Vor exista 6 categorii de preturi pentru bilete cu loc si o categorie de pret pentru bilete in picioare. Preturile biletelor vor fi:

-          Zona VIP – 1400 lei

-          Categoria I – 900 lei

-          Categoria II – 750 lei

-          Categoria III – 550 lei

-          Categoria IV – 350 lei

-          Categoria V – 250 lei

-          Zona In Picioare (fara loc) – 150 lei

Concertul „ANDREA BOCELLI” va avea loc pe 10 mai 2013 in Piata Constitutiei din Bucuresti si este un eveniment organizat de  Project Events si European Events Service.

mai mult
Tags: concert clasic


Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D