BestMusic.ro » Concerte » Concert aniversar Grimus 10 ani

Concert aniversar Grimus 10 ani

Concert aniversar Grimus  10 ani
Europe
01 Ianuarie 2021 - 30 Aprilie 2021 // 29 LEI

 In lipsa evenimentelor live, pe Overground Showroom va propunem un program special in noaptea de Anul Nou! Astfel, in noaptea de 31 decembrie 2020 spre 1 ianuarie 2021, chiar de la miezul noptii, va avea loc premiera concertului aniversar Grimus – 10 ani live la Arenele Romane, inregistrat acum 4 ani!

Este un spectacol deosebit, cu doua ore de muzica live, cu piese din toata discografia trupei Grimus de pana in acel moment si cu prezenta catorva invitati speciali printre care Doru Trascau (The Mono Jacks), Dan Byron (byron) si George Gadei (Travka). Un concert emotionant, in care apropierea proverbiala fata de public a trupei Grimus rezoneaza si mai tare acum, in 2020, cand astfel de experiente par foarte indepartate.

„Nu o sa uit niciodata ziua de 26 februarie 2016 cand am aniversat 10 ani de Grimus la Arenele Romane. In special momentul in care arenele au vibrat datorita fanilor care ne-au cantat in cor “La multi ani” din tot sufletul. Energia emanata de catre cei din public m-a emotionat foarte mult si cred ca nici unul dintre noi nu puteam spera la un cadou mai frumos de ziua noastra. M-am simtit nostalgic sa-i avem pe scena pe cei care au contribuit la formarea trupei si sunt recunoscator tuturor celor care au facut posibila acea zi minunata. Vizionare placuta sa aveti urmarind cadoul nostru pentru voi de Anul Nou!” – Bogdan Mezofi, Grimus

Concertul va avea premiera online vineri, 1 ianuarie 2021, la ora 00:00 (miezul noptii), pe Overground Showroom - cea mai noua biblioteca online de concerte. Doritorii isi pot achizitiona bilete pentru premiera de pe www.iabilet.ro la pretul de 29 de lei. Dupa cumpararea biletelor, acestia vor primi la scurt timp un email cu datele de login in platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o luna. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Veti primi datele de logare pe mail dupa plasarea comenzii.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM – https://showroom.overground.ro – este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D