BestMusic.ro » Concerte » Concert Azur canta la FAMILYFEST Island

Concert Azur canta la FAMILYFEST Island

Concert Azur canta la FAMILYFEST Island
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni, Bucuresti
19 Iulie 2020 // 63.57 LEI

 Slagare precum”Mona”, ”In statie la Lizeanu” sau ”S-a rupt lantul de iubire” vor reedita succesul anilor trecuti, la #FAMILYFEST island, duminica, 19.07.2020 la orele 20:30

Bun venit pe taramul magic #FAMILYFEST island! Si spunem taram magic pentru ca timpul petrecut impreuna cu familia este cel mai pretios. Aici gasiti activitati specifice pentru cei mici dar si pentru cei mari, pentru bunici, parinti si copii.

Evenimente in aer liber pentru toata familia in centrul Bucurestiului, Sector 2.

Locatie: Insula de pe Lacul Fundeni.

Accesul in locatia #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protectie.

Capacitatea maxima admisa de lege, este de 500 persoane.

Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de Guvernul Romaniei.

Azur este o formatie de muzica de petrecere din Romania, infiintata in 1984 la Braila. Este considerata prima formatie care a tratat maneaua lautareasca (interpretata in anii 1970 de Romica Puceanu, Gabi Lunca, Victor Gore) in maniera pop, sub influenta interpretilor in voga din tarile balcanice ale blocului comunist. Dintre formatiile de gen, Azur a ramas una dintre preferatele publicului roman, fapt confirmat de discografia foarte bogata cu peste 25 de albume. Azur s-a constituit in jurul lui Nelu Vlad, care si-a inceput cariera muzicala in urma unui pariu.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D