BestMusic.ro » Concerte » Concert Boney M la Sala Palatului

Concert Boney M la Sala Palatului

Concert Boney M la Sala Palatului
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
25 Februarie 2023 // 139 LEI

 Formatia-cult din era disco, BONEY M., va concerta la Bucuresti, pe data de 25 februarie 2023, la Sala Palatului, sub egida “DISCO ICONS”. La voce se va regasi uimitoare Liz Mitchell, singura interpreta principala si glasul cel mai cunoscut al celebrului grup muzical BONEY M. In deschiderea concertului va urca pe scena un “Invitat surpriza”, pe care organizatorii il vor anunta in perioada urmatoare.

Evenimentul va incepe la ora 20.00 iar accesul va fi permis de la ora 18.30! 
 
Biletele sunt puse in vanzare online via iabilet.ro, la urmatoarele categorii de preturi:
 
      Categoria 1 – 399 lei;
      Categoria 2 – 189 lei;
      Categporia 3 – 139 lei.
Magia grupului BONEY M. reverbereaza pana in zilele noastre, fiind la moda mai mult ca oricand, prin arhicunoscutele hit-uri, fredonate si ascultate de milioane si milioane de oameni, precum: “Sunny”, “Daddy Cool”, “Raputin”, “Ma Baker”, “Rivers of Babylon”, “Brown Girl in the Ring, “Belfast”, “Malaika” etc, etc.
 
 
 
BONEY M. a fost unul dintre putinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare si adorate in regiuni mai putin circulate, precum: Africa, Iran, Asia de Sud-Est si chiar Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vandute in toata lumea si cu zeci de single-uri la active.
 
 
 
DESPRE LIZ MITCHELL SI BONEY M.
 
BONEY M. nu este doar formatia disco-cult din anii ‘70 si ‘80, ci este legenda vie a intregii ere disco. Grup muzical fondat initial in Germania de celebrul compozitor si producator de muzica usoara FRANK FARIAN (nascut pe data de 18 iulie 1941), BONEY M. a fost formatia care a dominat topurile europene la sfarsitul anilor '70 si inceputul anilor '80, cu un sir impresionant de hit-uri binecunoscute si astazi.
 
Farian, un geniu al muzicii usoare de la acea vreme si de mai tarziu (vezi Milli Vanilli, La Bouche, Meat Loaf etc), a reusit, dupa mai multe schimbari de componenta, sa gaseasca combinatia ideala de membri, ramanand la varianta de patru, cu glasul irezistibil al cantaretei LIZ MITCHELL, care s-a dovedit irezistibila pentru radio, ringul de dans si concerte.
 
Singura interpreta principala a grupului BONEY M., Liz Mitchell, s-a nascut in Jamaica si s-a mutat in Londra la varsta de unsprezece ani. Intotdeauna si-a dorit sa devina o cantareata profesionista si reputata. Cu multa incredere in fortele proprii si cu mult sprijin din partea mamei sale a avut, in sfarsit, noroc; cand lucra ca secretara, un agent a sunat-o  si i-a oferit un rol principal in muzicalul “Hair”.
 
Liz a acceptat si s-a mutat la Berlin, unde a stat trei ani. Dupa aceasta, a inceput sa lucreze constant pentru a-si atinge obiectivul initial, cel de a fi implicata in industria muzicala.
 
In timp ce se afla in Londra, in timpul unei sesiuni de inregistrari, Liz a fost rugata sa se alature unei noi trupe pe nume BONEY M. Acest rol i-a lansat cariera internationala de cantareta iar restul este istorie.
 
Biografia hit-urilor BONEY M. este extinsa, Farian reusind sa-si puna inegalabil amprenta de compozitor si producator de marca.. Grupul a avut opt hit-uri “Numarul 1” in topurile europene cu urmatoarele single-uri: Daddy Cool, Sunny, Ma Baker, Belfast, Rivers of Babylon, Brown Girl in the Ring, Rasputin, Mary's Boy Child.
 
Pe langa succesul single-urilor, BONEY M. a cunoscut succesul a trei albume “Numarul 1” pe piata europeana: Take the Heat Off Me, Nightflight to Venus, Love for Sale.
 
Suntem in secolul 21 si, evident, nu exista nicio indoiala ca melodiile BONEY M. sunt mai populare decat oricand. Succesul international al lui BONEY M. in ultimii 40 de ani a dovedit ca hit-urile lor apartin cu siguranta colectiei de melodii clasice atemporale.
 
LIZ MITCHELL este inca un act live fenomenal, care atrage multimi uriase de oameni in toata lumea. Spectacolul este la fel de spectaculos ca intotdeauna si in prezent realizeaza aparitii live in sali de concerte, gale, concerte in aer liber si festivaluri din intreaga lume.
 
Membrii originali ai formatiei au fost: Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams si Bobby Farrell.
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram