BestMusic.ro » Concerte » Concert Bosquito Dragobete @ Midnight

Concert Bosquito Dragobete @ Midnight

Concert Bosquito  Dragobete @ Midnight
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
23 Februarie 2019 // 25 - 55 LEI

Sambata - 23 Februarie 2019 - pe scena urca renumita trupa Bosquito cu un show pe care o sa-l iubesti sigur sigur sigur, chiar in prag de Dragobete.

Vino in Orasul cu Chef de Dragoste sa te bucuri de un veritabil rock latin cu influente balcanice intr-o seara ultra speciala.

IMPORTANT: Accesul in sala se face dupa ora 22:00! /// Show: 23:45

Bilete:

55 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa

35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa

25 LEI - Cat. C - partile laterale cu loc la masa

Harta categoriilor AICI. 

Copiii cu varsta sub 10 ani (inclusiv) nu platesc bilet / nu au loc rezervat la masa. 

Pentru acest eveniment, rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor 

 

Rezervarile se fac la:

- Prin aplicatia Beraria H (disponibila pe Google Play & AppStore)

- 0725 345 345/ 0727 345 347 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)- vreau@berariah.ro  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara