BestMusic.ro » Concerte » Concert Bosquito pe 1 octombrie la Hard Rock Cafe

Concert Bosquito pe 1 octombrie la Hard Rock Cafe

Concert Bosquito pe 1 octombrie la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
01 Octombrie 2021 // 74-114 LEI

 BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, pe 1 octombrie, incepand cu ora 22:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic, BOSQUITO !

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. Trupa a lansat pana acum 6 albume: Bosquito (2000), Sar scantei! (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame din soare (2004), Babylon (2014) si Sus (2019). In perioada 2005 – 2011 Radu a activat in trupa Madame Hooligan din SUA.

Bosquito inseamna: Radu Almasan, Ciprian Pascal, Dorin Tapu, Mircea “Burete” Preda.

Trupa ofera in fiecare reprezentatie live energia si pasiunea specific latina combinata cu veselia arhetipului balcanic prin melodii consacrate precum “Bosquito”, “Hopa Hopa”, “Doua maini”, “Cand ingerii pleaca”, “M-ai dat peste cap”, “Tu esti iubita mea”, “Pepita”, auzite mereu in concertele lor unde nu te lasa sa stai pe scaun!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 109 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 69 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 69 de lei.

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 114 de lei, cu loc la masa in fata scenei

- Acces General: 74 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 74 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D