BestMusic.ro » Concerte » Concert Bosquito pe 20 mai la Hard Rock Cafe

Concert Bosquito pe 20 mai la Hard Rock Cafe

Concert Bosquito pe 20 mai la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
20 Mai 2022 // 94-144 LEI

 BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 20 mai, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu Bosquito!

Evenimentul va respecta normele in vigoare la data acestuia.

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. Trupa a lansat pana acum 6 albume: Bosquito (2000), Sar scantei! (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame din soare (2004), Babylon (2014) si Sus (2019). In perioada 2005 – 2011 Radu a activat in trupa Madame Hooligan din SUA.

Bosquito inseamna: Radu Almasan, Ciprian Pascal, Dorin Tapu, Mircea “Burete” Preda.

Trupa ofera in fiecare reprezentatie live energia si pasiunea specific latina combinata cu veselia arhetipului balcanic prin melodii consacrate precum “Bosquito”, “Hopa Hopa”, “Doua maini”, “Cand ingerii pleaca”, “M-ai dat peste cap”, “Tu esti iubita mea”, “Pepita”, auzite mereu in concertele lor unde nu te lasa sa stai pe scaun!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 139 de lei, cu loc VIP in fata scenei 

- 89 de lei, cu loc la masa, in sala

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 144 de lei, cu loc la masa in fata scenei

- Acces General: 94 de lei, cu loc la masa in sala 

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentara pentru fanii care vor sa cumpere bilete din timp dar care vor si siguranta ca in cazul in care nu mai pot participa la evenimente, isi primesc rapid inapoi banii platiti pe bilet/e, in conformitate cu termenii si conditiile iabilet. Daca achizitionezi serviciul FLEX poti renunta la bilet/e cu maxim 72 de ore inainte de ziua in care are loc evenimentul. si primesti inapoi toata suma platita pentru biletul la care renunti, in 5 zile lucratoare, mai putin contravaloarea serviciului FLEX si a comisioanelor suplimentare achitate, precum pretul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram