BestMusic.ro » Concerte » Concert Bucovina vs COVID-19 pe 23 octombrie

Concert Bucovina vs COVID-19 pe 23 octombrie

Concert Bucovina vs COVID-19 pe 23 octombrie
Kruhnen Musik Halle, Brasov NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
23 Octombrie 2020 // 52.98-63.57 LEI

 Accesul publicului se face intre orele 17:00 si 20:00

Pentru ca mai bine de jumatate de an fara concerte este deja apasator, am decis sa ne luam inima in dinti si sa calcam pragul lui Kruhnen Musik Halle in Brasov, pe 23 octombrie, pentru a ne aduce aminte ca metalul nu moare.

Concertul va avea loc in Kruhnen Musik Halle, cu o capacitate redusa tocmai pentru a va putea gazdui in conditii de siguranta. Contribuie si tu la bucuria revenirii concertelor live prin respectarea tuturor regulilor noastre si a normelor legale. Iti multumim de pe acum.

Nu exista facilitati (reduceri sau gratuitati) pentru copii indiferent de varsta sau pentru persoane cu dizabilitati. Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid pentru toti spectatorii. Recomandam persoanelor care pot avea probleme din cauza luminilor si jocurilor de lumini puternice sa nu participe la eveniment.

Dorim sa va informam ca nu avem garderoba de aceea rugamintea noastra este sa va limitati bagajul cu care veniti la eveniment la lucruri personale ce pot fi lasate la masa, pe spatarul scaunului.

Va rugam nu parasiti locul de la masa decat daca este neaparat necesar. Este interzisa consumarea bauturilor in picioare, la bar sau in alte zone altele decat pe scaun la masa. Dansul este interzis si, de asemenea, spectatorii nu au voie sa vina in fata scenei sau sa ocupe culoarele sau spatiile dintre mese.

In momentul in care va ridicati de la masa si in zonele de confluenta (toaleta, bar, terasa) este obligatoriu sa purtati masca. Puteti, la nevoie, sa cumparati masti de la bar. Respectati circuitele marcate pe podea catre si dinspre toaleta, bar, intrare, iesire si distanta de minim 1,5 metri intre voi si celelalte persoane aflate pe circuit.

In cazul nerespectarii regulilor si normelor legale, personalul nostru va solicita parasirea locatiei persoanelor in cauza iar contravaloarea biletelor nu se va rambursa.

La intrarea in locatie, personalul nostru va efectua un triaj epidemiologic si va masura temperatura cu termometru de distanta. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree, febra, stare generala alterata) sau cu temperatura corporala mai mare decat 37,3 grade Celsius.

Accesul in locatie va fi permis numai dupa completarea cel putin a prenumelui si numarului de telefon in registrul de evidenta a clientilor aflat la intrare. Datele colectate vor respecta conditiile GDPR si nu vor fi utilizate pentru nicio campanie de marketing sau de alta natura ci doar puse la dispozitia autoritatilor, in eventualitatea unei anchete epidemiologice.

Prin achizitionarea biletului va asigurati locul la masa si nu intreaga masa astfel ca daca raman locurile libere la masa, acestea pot fi ocupate de alte persoane. Ocuparea locurilor la masa se face in ordinea sosirii.

Numarul maxim de persoane la o masa este de 4 sau 6 functie de aranjamentul efectuat in prealabil de catre locatie. Nu este permisa modificarea configuratiei meselor si scaunelor deoarece acestea respecta normele de distantare fizica impuse de lege si va rugam si pe voi sa respectati distantarea fizica si normele de igiena.

Vom accepta rezervari de mese in avans numai grupurilor de 4 si 6 persoane. Rezervarea presupune plata in avans a unei consumatii de 50 lei / persoana la RocKafenea si totodata posibilitatea de a va alege masa. De asemenea, rezervarea mesei de grup in avans este conditionata de plata tuturor biletelor grupului si a unei taxe de 10 lei pentru emiterea cardului. In ziua evenimentului veti primi un card alimentat cu suma platita in avans pe care il puteti folosi pentru consumatie doar in ziua evenimentului. Daca ulterior ne returnati cardul, va vom rambursa suma de 10 lei.

In tot arealul locatiei inclusiv pe mese veti gasi la indemana dispensere cu dezinfectant pentru maini. Va rugam sa le folositi cat se poate de des.

Acest regulament se aplica in intreaga locatie, atat in exterior cat si in interior. Accesul vostru in locatie inseamna ca va asumati respectarea regulamentului si normelor legale in vigoare privitoare la prevenirea raspandirii SARS-CoV-2. Noi luam toate masurile de igiena, dezinfectare, distantare sociala si prevenire a raspandirii virusului atat in ceea ce priveste angajatii si locatia noastra cat si clientii insa responsabilitatea este comuna. Va rugam sa constientizati ca in realitate riscul de infectare exista oricate masuri respectam atat noi cat si voi. Daca ne treceti pragul consideram ca va asumati si aceasta posibilitate.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D