BestMusic.ro » Concerte » Concert B.U.G. Mafia la Romexpo

Concert B.U.G. Mafia la Romexpo

Concert B.U.G. Mafia la Romexpo
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
13 August 2021 // 75-250 LEI

 B.U.G. Mafia este cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania si unul dintre cele mai de succes nume din muzica rap europeana.

B.U.G. Mafia (Caddillac, Tata Vlad, Uzzi) a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti, in prezent trupa inroland o adevarata “armata” de fani in mediul online - peste 1,5 mil. de abonati si mai mult de 1 miliard de vizualizari pe canalul de pe YouTube.

Hiturile recente semnate B.U.G. Mafia  - "8 Zile Din 7”, "Sa Cante Trompetele", "Pe Coasta" si "Bani, Bani, Bani" - domina in continuare playlist-urile radio, strangand peste 125 de milioane de vizualizari si stream-uri pe platformele digitale.

Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.

Cei care sunt nevaccinati se pot testa direct la locatie contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovada cu rezultat negativ a unei testari RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesara nici o dovada medicala pentru participarea la spectacol.

Cei vaccinati sunt rugati sa prezinte dovada de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.