BestMusic.ro » Concerte » Concert byron live streaming 10 ani de Perfect

Concert byron live streaming 10 ani de Perfect

Concert byron  live streaming 10 ani de Perfect
Europe
17 Februarie 2021 // 35-75 LEI

 Pe 17 februarie, trupa byron va sustine un concert pe scena clubului Expirat din Bucuresti, care va fi transmis in direct pe platforma de streaming online Streamerse.net.

Evenimentul va marca aniversarea a 10 ani de la lansarea albumului Perfect..

Veti primi datele de logare ulterior, pe adresa de e-mail folosita la plasarea comenzii.

Biletele pentru concert s-au pus in vanzare in reteaua iabilet.ro si pe streamerse.net. Puteti sa alegeti intre trei categorii de bilete - la 35, 50 si 75 de lei - in sistem "pay what you want". Noi va multumim oricum pentru sustinere si abia asteptam sa ne auzim!

Pe 17 februarie se implinesc 10 ani de la lansarea albumului Perfect al trupei byron- un  punct de cotitura in cariera trupei si un tribut adus muzicii romanesti. Albumul a cuprins adaptari si re-orchestrari dupa cantece romanesti mai mult sau mai putin cunoscute, interpretate in original de artisti precum Timpuri Noi, Alexandru Andries, Phoenix, Celelalte Cuvinte , Ada Milea, Nicu Alifantis si multi altii. Albumul a marcat si colaborarea inedita a trupei cu regizorul Nae Caranfil.

La 10 ani de la lansare, trupa byron va canta albumul Perfect in cadrul unui concert online. Evenimentul va fi transmis in direct de pe scena clubului Expirat incepand cu ora 20.00 (ora Romaniei) si va putea fi vizionat pe platforma Streamerse din toate colturile lumii. Accesul la concert se face in baza unui bilet valid. Puteti sa alegeti intre trei categorii de bilete - la 35, 50 si 75 de lei - in sistem "pay what you want".

byron canta rock cu influente diverse, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Sunt obisnuiti sa cante atat pe scene mari de festival in fata a mii de spectatori cat si wireless, neamplificat, pentru o mana de oameni, au filmat un concert in Salina Turda (la 100 de metri adancime) pentru ca era o provocare de neratat si au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania. In 2014 au filmat la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfara militara si un cor de elevi, a carui lansare pe DVD a fost sustinuta printr-un scurt turneu de proiectii in cinematografe. Apoi a urmat albumul „Eternal Return”, care a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane si masterizat la Londra la Abbey Road. Cel mai recent disc- ”Noua”- este un album despre noi, despre Romania, dedicat noua. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranti dar si despre noi, cei ramasi acasa. Un album despre inconstientul colectiv, despre taceri si mersul nostru zilnic pe ata.




Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D