BestMusic.ro » Concerte » Concert byron pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe

Concert byron pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe

Concert byron pe 21 ianuarie la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
21 Ianuarie 2022 // 64-94 LEI

 BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 21 ianuarie, incepand cu ora 20:30, la un concert extraordinar cu byron!

Evenimentul va respecta normele in vigoare la data acestuia.

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

Formata in anul 2006, membrii trupei byron au lansat cinci albume, au demarat proiecte marete, incluzand colaborarea cu HBO pentru soundtrack-ul serialului “Ramai cu mine”, si desigur participarea la numeroase concerte sustinute la festivaluri de renume sau in locatii consacrate pentru muzica lor live.

Versurile melodiilor sunt de obicei priviri in ansamblu ale conditiei omului modern, scrie intr-o maniera poetica, caracteristica trupei byron.

Genul muzical byron este greu de definit, el este incadrat ca art-rock sau adult-alternative cu influente pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock si jazz, a mai fost descris si drept intellectual rock sau neo-prog.

Doar un lucru este sigur, orice ar fi aceasta mixtura de clape, chitara, flaut, bass si voce, producatoare de furnicaturi pe brate, noi suntem fani!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei

- Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala 

La toate biletele se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 94 de lei, cu loc la masa in fata scenei 

- Acces General: 64 de lei, cu loc la masa in sala 

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentara pentru fanii care vor sa cumpere bilete din timp dar care vor si siguranta ca in cazul in care nu mai pot participa la evenimente, isi primesc rapid inapoi banii platiti pe bilet/e, in conformitate cu termenii si conditiile iabilet. Daca achizitionezi serviciul FLEX poti renunta la bilet/e cu maxim 72 de ore inainte de ziua in care are loc evenimentul. si primesti inapoi toata suma platita pentru biletul la care renunti, in 5 zile lucratoare, mai putin contravaloarea serviciului FLEX si a comisioanelor suplimentare achitate, precum pretul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram