BestMusic.ro » Concerte » Concert byron 'Solo Together' la Iasi

Concert byron 'Solo Together' la Iasi

Concert byron 'Solo Together' la Iasi
Fratelli Lounge & Club, Iasi
17 Februarie 2017 // 30 Lei LEI

Turneul cu patru capi de afis Overground Elements debuteaza pe 17 februarie. Alaturi de The Mono Jacks, Travka si Robin and the Backstabbers, cei de la byron vor concerta prin rotatie in tara, ajungand in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. in turneu, byron vor prezenta in premiera materiale de studio noi; sub conceptul „Solo Together”, fiecare membru al trupei a compus si inregistrat separat cate un album de autor, iar impreuna va vor prezenta live noile lor creatii!

Programul turneului Overground Elements / byron Solo Together este dupa cum urmeaza: 

- 17 februarie, Iasi, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D)

- 10 martie, Bucuresti, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)

- 24 martie, Timisoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)

- 7 aprilie, Cluj, /Form Space (al. Stadionului nr. 2)

byron canta rock cu influente diverse, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Cel mai recent disc, „Eternal Return”, a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane si masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfarsitul anului 2016, trupa a sustinut un turneu national pentru sarbatorirea a 10 ani de activitate.

www.byronmusic.ro

http://fb.com/byronmusic

http://elements.overground.ro 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D