BestMusic.ro » Concerte » Concert Carla's Dreams pe 6 octombrie in Hard Rock Cafe

Concert Carla's Dreams pe 6 octombrie in Hard Rock Cafe

Concert Carla's Dreams pe 6 octombrie in Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
06 Octombrie 2021 // 94-154 LEI

 Te asteptam pe 6 octombrie, de la 21:30, la Hard Rock Cafe la un show cu Carla’s Dreams. Ii iubesti, le asculti muzica, ai trait la intensitate maxima fiecare concert sau fiecare piesa nou lansata.

Simplu. Complicat. Divers. Poetic. Carla’s Dreams reuseste sa surprinda prin texte, prin sunete, prin mister, prin spiritul artistic liber exprimat pe note.

Carla’s Dreams au aparut in industria muzicala in 2012, si de atunci nimeni nu-i poate intrece de cate ori lanseaza un hit. Artistii din Republica Moldova se bucura de un success imens in continua ascensiune din partea publicului roman si nu numai cu melodii dominante ca “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”, “Antiexemplu”, “Ne topim”, “Pana la sange”. Cu un talent innascut de a compune, Carla’s Dreams sunt fauritorii unor piese celebre ale altor artisti cum ar fi Delia, Ruby, Nicoleta Nuca, in super hitul “Da, mama” se poate simti amprenta distincta Carla’s.

Concertele explozive Carla’s Dreams, 100% live, nu se rezuma niciodata la un singur gen muzical. Combinand elemente de pop, hip-hop, dance si rock, sunt gata sa uimeasca mereu fanii cu abilitatea maleabila de a combina stilurile cu singurul obiectiv de a da o farama de originalitate pe piata muzicala romaneasca si internationala.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 149 lei (doar 200 de bilete)

- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 89 lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 154 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 94 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


chilipirul-zilei.ro/

chilipirul-zilei.ro/