BestMusic.ro » Concerte » Concert Compact - '' Cantec Pentru Prieteni ''

Concert Compact - '' Cantec Pentru Prieteni ''

Concert Compact - '' Cantec Pentru Prieteni ''
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
18 Iulie 2021 // 85 LEI

 Asteptarea fanilor trupei COMPACT a luat sfarsit!

“Fata din vis” este fara doar si poate hit-ul unor generatii intregi de iubitori de muzica. La 40 de ani dupa ce Paul Ciuci, solistul, chitaristul si compozitorul trupei “Compact” a oferit aceasta piesa publicului, si prin ea directia stilistica a trupei, fanii formatiei sunt asteptati din nou pentru a o canta alaturi de cei dragi.

Pe 18 iulie 2021, la Arenele Romane din Bucuresti, trupa COMPACT este protagonista noului eveniment anuntat de Kompas Events, “Cantec pentru prieteni”.

Concertul va reprezenta o trecere in revista a succeselor cu care trupa v-a obisnuit deja, prilej de a va aduce aminte de vacantele de la Costinesti, de baladele si piesele ritmate prezente in orice concert al formatiei, de mesajele pozitive transmise prin ele, atat de necesare in vremurile pe care le traversam si, desigur, de timbrul vocal inconfundabil al celui ce se confunda cu istoria COMPACT.

Ca opening act, pentru a crea o atmosfera care sa induca si atat de dorita punte intre generatii, organizatorul evenimentului a invitat un artist care impartaseste registrul muzical si aceleasi mesaje, trupa oradeana MUSTANG.

Oradenii vor deschide evenimentul printr-un concert realizat dintr-o selectie a celor mai apreciate piese de pe albumul pe care l-au lansat intr-un an pandemic, disc ce poarta numele de “Generatii”.

Biletele au pret unic (85 lei) si numarul lor este limitat pentru a  se respecta reglementarile in vigoare.

Despre multasteptata intalnire, PAUL CIUCI a declarat: “Emotie si profesionalism” este deviza cu care urcam pe scena de fiecare data eu si colegii mei din COMPACT. Vestea cea buna este ca ne vom intalni cu voi in concert in 18 iulie in Bucuresti la Arenele Romane, in cadrul evenimentului “Compact - Cantec Pentru Prieteni ''

NOTA: In situatia (de nedorit pentru nimeni) in care evolutia crizei sanitare provocate de pandemia de coronavirus va impune anularea evenimentului, contravaloarea biletelor achizitionate va putea fi recuperata de la agentia de ticketing.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet atat in format electronic (pe www.iabilet.ro), cat si in magazinele partenere (Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX) sau pe terminalele Self Pay.Online se poate plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si pe factura la Vodafone sau Orange. De asemenea, biletele se pot achizitiona ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.