BestMusic.ro » Concerte » Concert Compact la Rock Summer Weekend

Concert Compact la Rock Summer Weekend

Concert Compact la Rock Summer Weekend
Strada Principala 125, Covaci, Timisoara
31 Iulie 2020 // 45-90 LEI

 Daca va e dor de concertele live si de serile calduroase de vara petrecute in aer liber cu gasca, va asteptam sa petreceti un weekend intreg pe ritmuri de muzica rock, alaturi de doua trupe speciale: COMPACT si CARGO.

LOCATIE & ACCES

Concertele vor aveam loc la piscina, in curtea Anette Resort, amenajata special cu sezlonguri pentru a respecta toate masurile de protectie si distantare sociala si care reprezinta locatia perfecta pentru a petrece pana in zori.

In incinta locatiei se pot consuma preparate sau bauturi de la restaurant. De asemenea, va punem la dispozitie o parcare speciala si cazare. Puteti opta sa petreceti restul noptii la Anette Resort, in limita locurilor disponibile, sau in spatiile speciale de camping pentru rulote si corturi in incinta stadionului Fortuna, exact langa locatie. 

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D