BestMusic.ro » Concerte » Concert Compact - Paul Ciuci / Trooper / Altar / Olympus Mons

Concert Compact - Paul Ciuci / Trooper / Altar / Olympus Mons

Concert Compact - Paul Ciuci / Trooper / Altar / Olympus Mons
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
22 August 2021 // 75 LEI

 Seria de evenimente #ReStart continua cu patru concerte rock incendiare!

Compact - Paul Ciuci / Trooper / Altar / Olympus Mons canta pe 22 august la Romexpo!

*Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.

Fanii care sunt nevaccinati se pot testa direct la locatie contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovada cu rezultat negativ a unei testari RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesara nici o dovada medicala pentru participarea la spectacol.

Fanii vaccinati sunt rugati sa prezinte dovada de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

Compact - Paul Ciuci

“Fata din vis” este fara doar si poate hit-ul unor generatii intregi de iubitori de muzica. La 40 de ani dupa ce Paul Ciuci, solistul, chitaristul si compozitorul trupei "Compact” a oferit aceasta piesa publicului, si prin ea directie stilistica a trupei, fanii formatiei sunt asteptati din nou pentru a o canta alaturi de cei dragi.

Concertul va reprezenta o trecere in revista a succeselor cu care trupa v-a obisnuit deja, prilej de a va aduce aminte de vacantele de la Costinesti, de baladele si piesele ritmate prezente in orice concert al formatiei, de mesajele pozitive transmise prin ele, atat de necesare in vremurile pe care le traversam si, desigur, de timbrul vocal inconfundabil al celui ce se confunda cu istoria COMPACT.

Trooper

Cu o activitate de peste 25 de ani, au in spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc. Trooper este una dintre cele mai active trupe romanesti. In decursul anilor, piesele Trooper au reusit sa atraga tot mai multi oameni. "Tari ca Muntii", "Strigat", "Destin", "Maturizare", "Doua Roti", "Trec Anii", "Dragoste Falsa" vor rasuna de pe scena si in 22 August.

Altar

Infiintata la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important si consistent capitol din istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concentrand cu succes in toata tara, fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.

ALTAR a bifat numeroase participari in cadrul evenimentelor si festivalurilor de anvergura din tara si nu numai: Skip Rock, Peninsula, Posada, Rock’n Iasi, Bucovina Rock Castle, Sziget Festival - Ungaria ,Wacken Open Air – Germania.

Pentru concertele din 2016, ALTAR pune in scena „Rapsodia Romaneasca”, un show rock modern, cu insertii electro si etno-folclorice, proiectii video dinamice, un adevarat spectacol audio-vizual de calibru international .

Olympus Mons

Castigatoarea Marelui Premiu al concursului Posada Rock 2020, trupa romaneasca de doom metal, Olympus Mons –OM – a fost lansata in 2018 de catre membrii fondatori Victor Frunza (voce), Cristi Lincu (chitara), Alex Toderasc (chitara bass), Cristi Filipescu (tobe) si Eugenia Antonia Pupeza (clape). Dovada a puternicii chimii muzicale care ii leaga, drumul pana la compozitie a fost scurt, in doar cateva luni trupa avand deja finisate 7 piese. Olympus Mons a lansat primul video oficial in decembrie 2019 pentru piesa “The Heavens Below”,urmat in februarie anul acesta de “Darkness Takes Over”. Formatia aduce un sunet proaspat in industria de doom metal autohtona, cu piese noi care vorbesc profund despre experientele personale ale membrilor trupe si isi propun sa aiba un impact emotional puternic asupra publicului lor.

In timpul epidemiei, OM a compus doua piese noi, una dintre ele, Dark Mantra, fiind deja prezentata publicului si fanilor pe canalul oficial de YouTube. Crimson Dreams si-a facut debutul live in cadrul concursului Posada Rock 2020, din Quantic, acolo unde de altfel Olympus Mons a castigat Marele Premiu al competitiei si un premiu special oferit de Psychosounds Music.

In mai, formatia a lansat primul album de studio, „Healer”, compus din noua piese si care poate fi ascultat si cumparat momentan de pe bandcamp. „Healer” beneficiaza de contributia importanta lui Aaron Stainthorpe de la celebra formatie My Dying Bride, pe 5 piese, si de frumoasa voce a lui Stacey Gaunt (Plague of Angels, Broken Piano) pe “Crimson Dreams”.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.