BestMusic.ro » Concerte » Concert Connect-R pe 18 iulie

Concert Connect-R pe 18 iulie

Concert Connect-R pe 18 iulie
Amfiteatrul Mihai Eminescu, Bucuresti B-dul Basarabia, Nr. 37-39
18 Iulie 2020 // 58.27-84.76 LEI

 Dupa o pauza de cateva luni, datorita perioadei pe care o traversam, Connect-R, urca din nou pe scena, pe data de 18 iulie 2020, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” din Parcul National Bucuresti.

Va asteptam sa sarbatorim impreuna bucuria reintalnirii, bucuria de a asculta muzica live si de a fredona cele mai indragite melodii.

Intrarea in incinta Centrului Cultural “Mihai Eminescu” (Fostul Teatru de Vara 23 August) se face din  Str. Arh. Hirjeu nr. 61.

Capacitatea maxima este de 500  de locuri. Evenimentul va fi organizat respectand toate normele impuse de catre autoritati in aceasta perioada..

Stefan Mihalache – baiatul care mai tarziu avea sa devina artistul pe nume Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. Cariera sa artistica a inceput la varsta de 8 ani, cand a fost selectionat in grupul „Primavara”, dar nu in calitate de cantaret, cum v-ati fi asteptat, ci in calitate de dansator, acesta invatand toate tainele dansului modern.

Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R,. A intrat prima oara intr-un studio in 1997 cu ocazia inregistrarii primei sale piese numita ”Observ”, de pe compilatia Real Hip-Hop. Aceasta a fost inregistrata alaturi de colegii din trupa fondata de el – Gigantii.

Prima colaborare cu un nume mare din show-bizul romanesc a fost pentru meolodia ”Fara Nume”, a trupei R.A.C.L.A.. Aceasta piesa a facut parte din albumul „Plus Infinit” al trupei R.A.C.L.A.

La scurt timp dupa aceea a fost invitat sa faca din nou echipa pentru un alt album, numit ”Patratul Rosu”. Tot atunci a inceput si cariera lui de producator muzical, compunand tot albumul R.A.C.L.A., numit ”Dexteritate”.

Incepand din anul 2006, Connect-R face un pas inainte in cariera sa muzicala, stabilind un record impresionant: in acel an el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului – impreuna cu Arsenie, el a reprezentat atunci Moldova in marea finala, cu piesa ”Loca”.

Autor al hitului „ VARA NU DORM”, cu peste 5 ani in difuzare la radio si in topuri timp de 22 de saptamani, Connect-R  a avut  colaborari inedite cu artisti precum: Loredana, Alex Velea, Smiley,Andra, Shift, Killafonic, Antonia, Feli, etc.

Printre piesele cele mai indragite ale artistului, puteam enumera: „Vara nu Dorm”, ”Daca Dragostea Dispare”, ”Burning Love”, ”Murderer”, „Surrender”, Da-te-n dragostea mea”, ”Noi ne potrivim”,  „Baga mare”, ”Cearta arta”, ”Semne”, si multe alte piese cu care a avut un succes rasunator si a reusit sa stranga milioane de vizualizari in mediul online.

 EU SUNT STEFAN  este primul concert sustinut de Connect-R la Sala Palatului, organizat in data de 09 Iunie 2019, si care  s-a bucurat de un real succes.Testimoniale pline de emotie, mesaje antirasism, trairi si experiente, au stat la baza acestui concert.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D