BestMusic.ro » Concerte » Concert Connect-R & Shift "Piele alba, piele neagra" @ #FAMILYFEST Island

Concert Connect-R & Shift "Piele alba, piele neagra" @ #FAMILYFEST Island

Concert Connect-R & Shift
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni, Bucuresti
18 Septembrie 2020 // 47.68-264.88 LEI

Connect-R impreuna cu Shift, va asteapta vineri, 18 septembrie 2020, incepand cu orele 20:00, sa va distrati alaturi de ei, la un super party #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr. 71 – 75, Sector 2.

”Daca Dragostea Dispare”, ”Burning Love”, ”Murderer”, „Surrender”, Da-te-n dragostea mea”, ”Noi ne potrivim”, „Baga mare”, ”Cearta arta”, ”Semne”, sunt piese pe care le putem asculta si canta impreuna pe taramul magic Family Fest Island. Haideti si voi! 

„De vorba cu mine”, este cea mai recenta piesa a artistului si vrea sa impartaseasca cu voi, pe taramul magic, toate dorintele copilariei.

Va recomandam sa purtati masca de protectie in locatia #FAMILYFEST Island.

Capacitatea maxima admisa de lege, este de 500 persoane.

Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de catre Guvernul Romaniei.

Bun venit pe taramul magic #FAMILYFEST island! Si spunem taram magic pentru ca timpul petrecut impreuna cu familia este cel mai pretios. Aici gasiti activitati specifice pentru cei mici dar si pentru cei mari, pentru bunici, parinti si copii.

Evenimente in aer liber pentru toata familia in centrul Bucurestiului, Sector 2.

Locatie: Insula de pe Lacul Fundeni.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D